Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #

źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
naokimistrzapjo +13
Dom w szeregowej zabudowie, kilkunastoletni, zadupie miasta - 1 300 000 PLN Chryste Panie...
To ile dzisiaj w Polsce trzeba zarabiac zeby kupic cokolwiek sensownego? 30k pln miesiecznie? 50k?
#nieruchomosci #polska #wtf
To ile dzisiaj w Polsce trzeba zarabiac zeby kupic cokolwiek sensownego? 30k pln miesiecznie? 50k?
#nieruchomosci #polska #wtf
https://www.rp.pl/opinie-ekonomiczne/art40295911-pawel-rozynski-cpk-rzad-jednak-zbuduje-ale-co-z-izera-burza-dopiero-sie-zaczyna
#cpk #izera #polityka #gospodarka #ekonomia #neuropa #4konserwy
@deeprest: Stało się to z przemysłem stoczniowym, którego Europa również była kolebką. Czy coś się stało w związku z tym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nam potrzeba naszego auta po to żeby być przynajmniej neutralnym importowo od innych w tej branży. Uważam że Polska powinna mieć swoje auto elektryczne ale jakby się jeszcze udało hybrydowe to petarda, czy będzie to Izera czy inne projekt nie interesuje mnie to, po prostu nasze auto jest nam potrzebne i