Aktywne Wpisy
Może ktoś wytłumaczyć takiemu nieukowi jak ja, dlaczego obecnie rakiety płoną moment po starcie, jeśli w przeszłości udało się wysłać ludzi na księżyc? Co tak naprawdę chcemy osiągnąć? Pamiętam z dzieciństwa jak w Teleekspresie mówili, że jakaś babcia leci na Marsa, jednak brak informacji, aby taka misja miała się kiedykolwiek odbyć. #kosmos #spacex #musk #nasa #rakiety
szzzzzz +67
Do końca życia zapamiętam dzień katastrofy wykopskiej, to już dwa lata mijają odkąd Michał zepsuł ten serwis doszczętnie. Also happy birthday to me 🎈
Muszę się wyżalić. Jestem od dwóch dni w w nowej pracy. Pracodawca spoko ale pracownicy są chamscy, rozkazują mi mimo że jesteśmy na równych stanowiskach, opieprzają mnie jak czegoś nie umiem a jestem nowy, slyszalem jak obgadują, ciągle podniesiony i sarkastyczny złośliwy ton. Jest wybitnie źle i nie dam rady tam wytrzymać. Cud że się tam nie rozpłakałem. Nie umiem się postawić bo mam problem z asertywnością. Miły grzeczny, tak wychowany here.
I sytuacja jest taka że dopiero przeprowadziłem się do wojewódzkiego i to jest moja pierwsza praca tutaj.
I mówię moim rodzicom że p------e i się zwalniam bo mam taką możliwość i nie będę chodził do pracy gdzie po mnie chodzą bo nie da się tego wytrzymać.
Ojciec stwierdził że mnie tam przecież nie zabija i nie powinienem się zwalniać. A mam taką możliwość bo mam na czynsz.
To on ze oni z mamą w przeszłości nie raz mieli sytuację że musieli zacisnąć zęby i powinienem wytrzymać.
Mogę to rzucić w cholerę i w kwestii finansowej nie ma z tym żadnego problemu. A oni się uparli że mam pracować i nie mogą pojąć że mogę tak szybko rzucić pracę. A zaznaczyłem im kilka razy że tak mnie obrażano i pomiatana mną w tej pracy że nie ma opcji na powrót. Mam problem z szacunkiem do siebie ale tutaj chce zadziałać żeby mi nie r-------i bani. Tylko że mój ojciec ma silny i przywódczy charakter i nie wie jak to jest jak na ciebie plują i nie potrafisz nic z tym zrobić. A mama jeszcze mi mówi żebym był sympatyczny i sympatycznie zwracał uwagę xD. Nie mają żadnego powodu żeby nie stanąć po mojej stronie a i tak tego nie robią. Im się nie mieści w głowie że mogę rzucić pracę i nie mieć innej w zanadrzu. I podkreślam że nie chodzi o kasę żeby nie było jakichś insynuacji.
Dzięki za przeczytanie
#zalesie #depresja #gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero