Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@HuopWsiowy: Ściągnij se apkę windy u mnie na apce meteored też pokazuje burze i w niedzielę a jutro niby nie. Ale zawsze sprawdzam na windy chmury i wg. windy idą bokiem przez Czechy i pikobelo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na windy sprawdzam już 3 lata i nigdy nie zawiodło ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Zwierz33: O to to! Też używam windy, widocznie koliega też na jakimś zadupiu co pogoda reguluje rytm życia. Codziennie z rana sprawdzam pogodę i prognozy co by wiedzieć, czy mogę na spierdotrip iść albo pośmigać rowerem
  • Odpowiedz
  • 1
@HuopWsiowy: Ja sprawdzam tylko jak od święta na motorek, albo rower czy spierdo a tak to nie patrzę. Jeszcze ewentualnie jak łojciec śmiga bo chce żebym mu sprawdził bo on nie jest multimedialny ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@HuopWsiowy: Łojciec ma 80 lat i miesięcznie to czasami z 500 km zrobi ()
W tym miesiącu na apce będzie z 60-80 km, zobaczymy ile dzisiaj jak wróci. A ile poza apką to tylko wie Maciej wróżbita ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@HuopWsiowy: U mojego różnie bo on jeździ jak ma czas bo zwykle coś koło domu majsterkuje albo jak mu się chce. Teraz wolne ludzie jeżdżą jest klimat sprzyjający. Ale najwięcej to robi jak po coś do sklepu tu i uwdzie bo wszędzie rowerem. Raz do brata śmigał, niby niedaleko 4 km w jedną ale to coś zapomniał to coś innego i 5 razy pojechał a to w dwie 8 km
  • Odpowiedz
  • 0
@HuopWsiowy: No baby to potrafią, ostatnio też z koliegą na spierdo chciałem to mu matka wymyśla a niby już zrobione to porobił i znowu wymyśla aż się w-----ł i mówi końca nie ma tylko mu dokłada i dokłada i nic nie może przez to zaplanować bo zawsze coś wymyśli w ostatnim momencie. Co do Ojca to jego znajomi pytają skąd on siły ma bo oni to 5 km nie ujadą
  • Odpowiedz