Wpis z mikrobloga

@TY_GRY_SEK: pierwsze z brzegu głosowanie popisu

Zielony Ład poparli europosłowie KO, Lewicy, Polski2050 i PSL. Przeciw głosowali europosłowie PiS. Ostateczznie lewackie założenia przyjęto większością 482 głosów – w tym 23 głosami z Polski.15 lut 2024
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski: ale Morawiecki jest głupi? Przecież to jedna z najmądrzejszych osób w paryii. Oprócz powyższych cech zapomniałeś dodać, że potrafi kłamać, co prawda bardzo słabo bo tym swoim zmęczonym głosem bez wiary w to co mówi ale póki TVP było w ich rękach to wystarczyło.

Jeśli miałbym strzelać kto w PiSie nadaje się do jakichkolwiek rozmów lub negocjacji to właśnie bym wskazał Morawieckiego. Moim zdaniem on był w PiSie dla
  • Odpowiedz
Mnie bardziej interesuje co taki czaskowski robi i jak będzie głosował

Szkoda, że sekciarze nie rozliczali w ten sposób b0saka i reszty tych k0nfiarskich nierobów, których jedyną "pracą" jest nagrywanie monotematycznych, populistycznych wysrywów na youtube.
officer_K - >Mnie bardziej interesuje co taki czaskowski robi i jak będzie głosował

...

źródło: 1000004515

Pobierz
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski: nie bardzo rozumiem to jaki wniosek z tego? Głosujmy na konfederację bo tam są debile a debile nie działają na szkodę państwa?

W ogóle nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Ja nigdzie nie wspominałem nawet, że Trzaskowski jest mądry lub nie. Ja tylko napisałem, że pełni rolę reprezentacyjną a w tym jest genialny. Dobrze wygląda, ma przyjemny głos, zna języki i obyczaje, jest pewny siebie a jego wykształcenie może się
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski: a czyli skoda dyskutować bo ciężko się broni konfederację jakimiś argumentami?

Spróbuj sobie zrobić taki eksperyment. Kurde może się mylę i poszukaj was w swoim roku myślenia. Albo zastanów się jakie negatywne efekty będą jak się wprowadzi pomysły konfederacji (wszystko ma plusy i minusy). Czy jesteś je w stanie przewidzieć. Pamiętaj, że w teorii komunizm to najlepszy system do życia. Więc w teorii te ich pomysły są może i
  • Odpowiedz