@MarianJanusz: @TY_GRY_SEK Mnie bardziej interesuje co taki czaskowski robi i jak będzie głosował, a nie to co skończył. W Polsce jest przerost magistrów, a jak Polska wygląda każdy widzi.
Na stosunki międzynarodowe to się szlo za moich czasów jak się chciało aplikować do McD.
Zielony Ład poparli europosłowie KO, Lewicy, Polski2050 i PSL. Przeciw głosowali europosłowie PiS. Ostateczznie lewackie założenia przyjęto większością 482 głosów – w tym 23 głosami z Polski.15 lut 2024
@TY_GRY_SEK: Zaraz mi jeszcze napiszesz, że są tam po to żeby reprezentować wolę narodu polskiego top kek, który domaga się wręcz wyższych podatków i opłat żeby planeta przestała w końcu płonąć.
@TY_GRY_SEK: @korin_ I co to zmienia? Poczytajcie życiorys Morawieckiego, też studiował, prowadził jakieś badania zagranicą, był prezesem WBK itd., zarobił dużo kasy na wolnym rynku i na co to wszystko się przydało?
@Chris_Karczynski: ale Morawiecki jest głupi? Przecież to jedna z najmądrzejszych osób w paryii. Oprócz powyższych cech zapomniałeś dodać, że potrafi kłamać, co prawda bardzo słabo bo tym swoim zmęczonym głosem bez wiary w to co mówi ale póki TVP było w ich rękach to wystarczyło.
Jeśli miałbym strzelać kto w PiSie nadaje się do jakichkolwiek rozmów lub negocjacji to właśnie bym wskazał Morawieckiego. Moim zdaniem on był w PiSie dla
@TenXen47: ehh k---a szkoda na was cokolwiek pisać. 2024 a dla was i tak liczy się papierek z gównouczelni. Mam tylko nadzieję, że jak wam d--------ą to się nie zesracie. chociaż wątpię.
Mnie bardziej interesuje co taki czaskowski robi i jak będzie głosował
Szkoda, że sekciarze nie rozliczali w ten sposób b0saka i reszty tych k0nfiarskich nierobów, których jedyną "pracą" jest nagrywanie monotematycznych, populistycznych wysrywów na youtube.
@Chris_Karczynski: nie bardzo rozumiem to jaki wniosek z tego? Głosujmy na konfederację bo tam są debile a debile nie działają na szkodę państwa?
W ogóle nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Ja nigdzie nie wspominałem nawet, że Trzaskowski jest mądry lub nie. Ja tylko napisałem, że pełni rolę reprezentacyjną a w tym jest genialny. Dobrze wygląda, ma przyjemny głos, zna języki i obyczaje, jest pewny siebie a jego wykształcenie może się
@Chris_Karczynski: a czyli skoda dyskutować bo ciężko się broni konfederację jakimiś argumentami?
Spróbuj sobie zrobić taki eksperyment. Kurde może się mylę i poszukaj was w swoim roku myślenia. Albo zastanów się jakie negatywne efekty będą jak się wprowadzi pomysły konfederacji (wszystko ma plusy i minusy). Czy jesteś je w stanie przewidzieć. Pamiętaj, że w teorii komunizm to najlepszy system do życia. Więc w teorii te ich pomysły są może i
źródło: a
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Na stosunki międzynarodowe to się szlo za moich czasów jak się chciało aplikować do McD.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Chris_Karczynski
Jeśli miałbym strzelać kto w PiSie nadaje się do jakichkolwiek rozmów lub negocjacji to właśnie bym wskazał Morawieckiego. Moim zdaniem on był w PiSie dla
Szkoda, że sekciarze nie rozliczali w ten sposób b0saka i reszty tych k0nfiarskich nierobów, których jedyną "pracą" jest nagrywanie monotematycznych, populistycznych wysrywów na youtube.
źródło: 1000004515
PobierzW ogóle nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Ja nigdzie nie wspominałem nawet, że Trzaskowski jest mądry lub nie. Ja tylko napisałem, że pełni rolę reprezentacyjną a w tym jest genialny. Dobrze wygląda, ma przyjemny głos, zna języki i obyczaje, jest pewny siebie a jego wykształcenie może się
Spróbuj sobie zrobić taki eksperyment. Kurde może się mylę i poszukaj was w swoim roku myślenia. Albo zastanów się jakie negatywne efekty będą jak się wprowadzi pomysły konfederacji (wszystko ma plusy i minusy). Czy jesteś je w stanie przewidzieć. Pamiętaj, że w teorii komunizm to najlepszy system do życia. Więc w teorii te ich pomysły są może i