Wpis z mikrobloga

1099 dzień (bo to było jakoś tydzień temu) #nofap
Położyłem się do łóżka aby zrobić sobie drzemkę, byłem tak zmęczony że od razu usnąłem, oczy mi się same zamykały, usnąłem w sekundę i teraz uwaga co się stało bo to mega dziwne, czuję że łapię penisa i zaczynam ruszać, myślę sobie w głowie "no dobra już #!$%@? z tym no fapem" i czuję normalnie o----m i mokre gacie, otwieram oczy żeby sprawdzić czy to serio się stało, bo miałem już kiedyś takie jakieś omamy, no i otwieram oczy, obie ręce mam przy głowie ale czuję że mam mokre gacie i nawet czułem te jeszcze ostatnie pulsacje mokre więc myślę sobie że o kurde teraz to serio się stało, ale #!$%@? z tym byłem nieświadomy i idę spać dalej, nie było czasu więcej myśleć bo cały czas oczy mi się same zamykały byłem padnięty. Budzę się już po drzemce jakieś 1,5 godziny później, a tam ani śladu po tym incydencie, żadnych plam nigdzie ani nic, żadnego śladu. Okazało się że to się nigdy nie wydarzyło, tylko mózg mi płata figle XD odczucia były 100% realistyczne

Jak coś to raczej nie jest spowodowane no fapem, a rozwalonym snem, że ciągle jestem niewyspany i chodzę spać o nieregularnych porach. 2 lata temu miałem taki miesiąc, że codziennie miałem paraliż senny, a takie jakieś świadome sny czasem mi się zdarzają jak robię sobie drzemkę właśnie. #nofapchallenge

#nofapchallenge #przegryw
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach