Wpis z mikrobloga

pasje, nie są jak my często gotowe rzucić wszystkiego i spotkać się z jakby nie było randomowym gościem z Tindera. Innymi słowy trudniej nam sprawić, tym im dziewczyna też będzie bardziej atrakcyjna (nie tylko pod wględem fizycznym, ale też lifestalowym), żebyśmy wygrali z jej rutyną dnia codziennego.

@wedkarz93: cholera mam coś z baby w sobie, ale i tak: ok oski XD
  • Odpowiedz
@wedkarz93: Mireczu, bardzo ładny wpis. Widać, że z ciebie ułożony i dobry chłopak. xD Tylko na co te porady, jak tu Mireczki mają po 3 lajki w rok. Kompletny brak empatii i zrozumienia istoty przegrywu. Trochę tak jakbyś ekstremalnie głodnemu człowiekowi tłumaczył, które sztućce są do czego na wykwintnej kolacji, żeby się nie ośmieszył w obecności Królowej Elżbiety. xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Pharos: Spoko tylko chodzi w sumie o to, że jak w końcu trafi się jakaś dziewczyna w końcu, to aby nie popsuć tej sytuacji, a im rzadziej się trafi tym bardziej szkoda zwalić to.
  • Odpowiedz
@wedkarz93

@LezliNilsen: Spoko, dzięki za docenienie mojego tekstu, szczególnie od eksperta na tagach z psychotropami i męskim libido. ;)

Nie przypominam sobie, żebym jakkolwiek zabierał głos w kwestii psychotropów, nie znam się na nich kompletnie. Rozumiem jednak, że próbowałeś zastosować tanią manipulację mającą mi umniejszyć, posługując się nieprawdą + wykazałeś się przy tym głupotą i brakiem zrozumienia tematu, do którego otwierasz ryj. Hrrr tfu
  • Odpowiedz
@wedkarz93: Nie kumasz. Nie "trafi się". Jak jesteś nieatrakcyjnym facetem, to takie coś się nie przydarza. Tak więc twoje rady są uroczo szczere, ale bezcelowe.
  • Odpowiedz
@wedkarz93: chad nie popadalby w lament bo ma wiele innych alternatyw
Jak normik zdoła się umówić z dziewczyną to na obecnym rynku matrymonialnym jest to święto
Wiadomo, że nie ma sensu pisać jakiś wysrywow bo to bez sensu ale też nie ma co się dziwić rozgoryczeniu ludzi, samotność dobija...
  • Odpowiedz
  • 0
@Pharos: Sam byłem jeszcze kilka lat wstecz nieatrakcyjny, popracowałem nad tym i co prawda mam jeszcze sporo pracy, aby dojść do pożądanego poziomu, ale już widzę w sumie efekty. Także myślę, że wielu chłopakom tutaj też by się udało poprawić swoją sytuacje, jeżeli włożyliby w to naprawdę sporo pracy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Maxior99: Tak tylko jeżeli nie posiadamy takich alternatyw, to warto nad tym pracować, a dwa nie pokazywać dziewczyną poprzez wysrywy swojej desperacji i bycia w matrymonialnej dupie. Ogólnie nigdy nie powinno się pokazywać dziewczyną na początku swojego emocjonalnego zaangażowania, czy użalania się nad swoim biednym życiem. Najgorsze co można w sumie zrobić.
  • Odpowiedz
@wedkarz93: Jak ktoś tam wygląda relatywnie przeciętnie, ale problem jest w jego podejściu lub zaniedbaniu to można go kołczować. Jak ktoś jest ekstremalnie nieatrakcyjny, np. przez niski wzrost to się nie da zbyt nic zrobić.
  • Odpowiedz