Aktywne Wpisy

Chciałem napisać z anonimowego, bo trochę wstyd
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i
Ale trudno, nie bedę się ukrywał za anonimowym nickiem, już mi się zwyczajnie niechce, jestem podłamany
Mam spory problem, chyba spore kłopoty
Prowadzę działalność gospodarczą i jest ona zlokalizowana na drugim piętrze bez windy.
Ale był dwa lata temu program, by tworzyć miejsca pracy a w szczególności dla osób z niepełnosprawnoscią
No i wnioskowałem o przydzielenie dotacji z funduszy na instalację windy na zewnatrz budynku, bo klatka schodowa ciasna i

MrSyme +10
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Rozumiem neutralizację przykrego zapachu za pomocą dezodorantu, ale antyperspirant? Żeby blokować wydzielanie potu, które spełnia ważną funkcję w organizmie?
#zdrowie #pytaniedoeksperta
źródło: temp_file861652273560490517
Pobierz@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: Racja, dlatego mimo mocnej potliwości na mej głowie, nie używam żadnego blokera, bo to mogłoby mi bardziej zaszkodzić.
Z pachami nie mam problemu, gorzej z głową..
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: u mnie spelnia funckje robienia kaluzy dookola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobre czy nie nie wiem ale twarz akurat przemywam chustkami z antyperspirantem
@Radus: Działa?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU jak sie poce na rekach lub plecach to szybko wysycha i nie kisi sie jak pod pachami, więc nie śmierdzi tak
źródło: i-old-spice-pure-protect-dezodorant-w-sztyfcie-meski-65-ml
Pobierz@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: w usa 90% najwiekszych marek dostepnych w kazdym sklepie ma aluminium i a-----l w skladzie XD Te same marki u nas raczej nie maja. Chocby taki oldspice