✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy odkurzacz karcher wd3 nada sie do odkurzania mieszkania czy jest za glosny i za mocny? Szukam odkurzaczy ale jak mam kupic za 300zl(tyle kosztuje karcher) szmelc, ktory nie jest w stanie wciagnac soli i mam wydac ponad tysiaka na porzadny odkurzacz to szlag mnie trafia. Jesli wd3 nadaje sie do uzytkowania w mieszkaniu to go biore, bo bije na glowe wszystkie odkurzacze do 1k zl. Pytanie dodatkowe, jesli nadaje sie do domu to brac wersje workowa czy bezworkowa? #odkurzacz #odkurzacze
Czy odkurzacz karcher wd3 nada sie do odkurzania mieszkania czy jest za glosny i za mocny?
@mirko_anonim: miałem ten, i polecam w 100%. Żre wszystko co mu się da. Polecam też kupić sobie drugi filtr jeśli czasem prowadzi się jakieś prace w garażu czy remontowe.
Jedyny minus WD3 to gabaryt. Fakt, jest trochę głośniejszy, ale ile się odkurza? 10
@mirko_anonim: teraz w Lidlu sprzedają Parkside pwd za niecałe 130zl. Całkiem kompaktowy, trochę glosny się generalnie polecam. Tego Karcher też. Oba ciągną jak warianty ;)
✨️ Autor wpisu (OP): @sberatel jak znajdziesz mi odkurzacz pionowy o jakosci kerchera wd3 w cenie 300zl to kupie ;) Ale to sie nie wydarzy. Zeby dorownac karcherowi musialbym zaplacic 1k pln za pionowy.
@mirko_anonim: powiem tak. Mam wd3 oraz dysona v15 za 3k i codziennie odkurzam wd3. Perła nie odkurzacz. Koniecznie filtr dodatkowy i worek papierowy nakładaj :)służy mi już 5 lat. Remonty, koty. Wszystko ogarnia ;)
@G06DbT: Dziękuję za odpowiedź. A czy rozważałeś coś z tych wynalazków lidlowskich bo maw właśnie dylemat wd3 lub lidl ? U mnie byłoby to do okazjonalnego odkurzania w garażu z piwnicą - piaski, sucha ziemia, kawałki węgla lub sprzątania w aucie/prania tapicerki.
@Garbaty_Mumolin: nie, nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby kupować z Lidla. Zresztą, jak ja kupiłem swój, to Lidl jeszcze nie produkował tyłu swoich elektronarzędzi.
Czy odkurzacz karcher wd3 nada sie do odkurzania mieszkania czy jest za glosny i za mocny? Szukam odkurzaczy ale jak mam kupic za 300zl(tyle kosztuje karcher) szmelc, ktory nie jest w stanie wciagnac soli i mam wydac ponad tysiaka na porzadny odkurzacz to szlag mnie trafia. Jesli wd3 nadaje sie do uzytkowania w mieszkaniu to go biore, bo bije na glowe wszystkie odkurzacze do 1k zl. Pytanie dodatkowe, jesli nadaje sie do domu to brac wersje workowa czy bezworkowa?
#odkurzacz #odkurzacze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: miałem ten, i polecam w 100%. Żre wszystko co mu się da. Polecam też kupić sobie drugi filtr jeśli czasem prowadzi się jakieś prace w garażu czy remontowe.
Jedyny minus WD3 to gabaryt.
Fakt, jest trochę głośniejszy, ale ile się odkurza? 10
@sberatel: a do takiego odkurzacza podłączysz ssawkę do szczelin? Wodę nim wessiesz?
Ale to sie nie wydarzy. Zeby dorownac karcherowi musialbym zaplacic 1k pln za pionowy.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
─────────────────────
A worki to z allegro zamawiałem. Papierowe.
Tylko do np szlifowania są z jakieś flizeliny czy innego takiego materiału.