Wpis z mikrobloga

Może i absurd, ale czy istnieje robota za 3k netto z uop ewentualnie śmieciówką gdzie jest spokój i samo wklepywanie danych na kompie przez cały dzień? Jakieś przykłady takiego stanowiska?
#pracbaza
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drago380: Brzmi jak jakiekolwiek urząd. Żonka pracowała jako pomoc administracyjna - przychodziły pisma a ona tylko wklepywała numery czy inne duperele w excela. Roboty na 2-3 godziny a później bujanie się po pokojach z kawusią.
  • Odpowiedz
@Drago380 Próbowałbym jeszcze jakieś biuro księgowe czy korpo BPO, tam jest dużo takich stanowisk tylko trzeba mieć wykształcenie wyższe, ale często wystarczy sam papier, nie musi być kierunkowe. Pytanie tylko ile w takim czymś wytrzymasz, według mnie dłużej niż 2/3 lata się nie da bo monotonnia zaczyna cie zjadać od środka.
  • Odpowiedz
@igik1234: Chyba kwestia przyzwyczajenia/charakteru. Ja nawet lubiłem swoją monotonną robotę w budżetówce, a z drugiej strony dynamiczna praca o dużej zmienności obowiązków i wymaganiach czasowych w B4 mnie wymęczyła tak cholernie, że sam ją rzuciłem po kilku miesiącach.
  • Odpowiedz
@Drago380 ja jako operator cnc zazwyczaj siedzę schowany za maszyną i po ustawieniu mam spokój. Czasami aż oczy bolą od telefonu. Z minusów to brud smród i minimalna krajowa. Teraz będę zmieniał kołchoz na lepiej płatny więc pewnie Bajlando się skończy.
  • Odpowiedz