Aktywne Wpisy

ShockDeals +219
Eyefire +10
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Już pomijam to, że kino jest wypełnione gównem z komiksowymi bohaterami i dziesiątymi sequelami paździerzy typu szybcy i wściekli...ale czemu przestały być tworzone dobre horrory?
Czy to nie jest tak, że kino powinno ewoluować i powinny powstawać coraz lepsze filmy, a nie coraz gorsze?
Kiedy ostatnio był jakiś horror, który choćby zbliżył się do piły (tej jedynki, jedynej dobrej), wzgórza mają oczy, obecność, sinister, hostel, ghostland?
Dlaczego jak szukam horroru, którego jeszcze jakimś cudem nie widziałem muszę się cofać o 10 lat, bo aktualnie więcej powstaje horrorów komediowych (WTF???) i slasherów z przymrużeniem oka niż normalnych horrorów z krwi i kości?
No w dupę węża.
Polećcie fanowi horrorów coś czego może jakimś cudem jeszcze nie widziałem.
#horror #filmy #film #kino #filmnawieczor
źródło: temp_file3145163488963038293
Pobierzźródło: t
Pobierz@LezliNilsen: ale powstaja. tylko sa inne. tzw. nowa fala horrorow. jak ktos chce ogladac jumpskery to raczej same smieci zostaja.
No można tak powiedzieć, chodzi o zbudowanie jakiejkolwiek ciekawej, oryginalnej historii, może być ze
When Evil Lurks 2023 i Terrified 2017 od tego samego goscia
Midsommar 2019 i Hereditary 2018 od tego samego goscia
Get Out 2017 - od tego goscia jest jeszcze Us i Nope. Us mi sie podobalo, Nope jeszcze nie widzialem.
Talk To