Aktywne Wpisy

Tyrande +11
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

_flae +42
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
#bigdata #pracait #programowanie #dataengineering
@blehblehbleh: Jest ciut gorzej niż było jeszcze rok temu. Ostatnio zmieniałem robotę i na trzy rozmowy miałem dwie oferty a dwie kolejne rozmowy urwały się w trakcie z powodu znalezienia już kogoś innego. Finalnie 2/5. Rok temu było 3-4/5
@blehblehbleh: Jest tego trochę mniej, ale im wyższy level, tym więcej ofert. Na entry level nie widzę tego zbyt dużo ostatnio, za to roboty dla seniorów/principal czy nawet