Wpis z mikrobloga

Chciałbym wybrać się na Polandrock samochodem na jeden dzień. Nigdy tam nie byłem. Czy jest tam jakiś parking dla aut? Jak to wygląda? Czy jest sens jechać na jeden dzień przespać się gdzieś w namiocie i do domu?#woodstock #polandrock
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@innewiadro jest parking, za który płacisz bodajże 50 zł za wjazd, niezależnie na jak długo. Ciężko jednak przewidzieć czy będzie miejsce gdy przyjedziesz w środku festiwalu. Teren jest duży więc może coś się znajdzie.
A czy ci się opłaca na 1 dzień to już zależy od ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@innewiadro: są dookoła prywatne parkingi z polem namiotowym więc możesz takie coś wyczaić, przyjechać robić się i pójść na woodstock, ew. spać w furze. Ja w tym roku przyjeżdżam pewnie w środę i wracam w piątek bo wesele mam kumpla w sobotę. Ostatnio starsi qmpla właśnie wyczaili fajne miejsce na prywatnej posesji, mówili że bliżej mieli nić my z końca lotniska pod główną scenę.
  • Odpowiedz
@innewiadro: Z tego co pamiętam to właśnie płacisz za wjazd 80zł na parkingu, ewentualnie 100 na jakichś prywatnych parkingach ale tam możesz się namiotem rozłożyć albo kamperem wjechać. Oczywiście opłata jest jednorazowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz