Aktywne Wpisy

ciekawehistorie +1596
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro

źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz
Cztero0404 +70
Nie macie może takiego wszechobecnego wrażenie, że od jakiegoś czasu jest coraz więcej dorosłych ludzi niezachowujących się absolutnie jak na dorosłego człowieka przystało powiedzmy tak w przedziale wiekowym 24-30 lat około w porównaniu do tego co było nawet jeszcze kilka lat temu? #nostalgia #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #spoleczenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski
Pytanie mam takie, muszę zmienić auto, do jazdy 4 razy w miesiącu po 1tys km na strzała, w co najlepiej iść? Budżet raczej marny maks 20tys, myślę nad jakimś Mondeo 2.0 tdci, ogólnie diesel chyba najlepiej? Proszę o porady.
Ale ogólnie szykuj się na wydatki w co byś nie poszedł to 4000 km per miesiąc to jest duży przebieg i
Za 20 tys dostanie cytrynę z hydro do remontu, z szalejącą elektryką i no i przedewszytkim nie nadaje się w trasy. Nie ma uchwytu na kubek.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trudno, albo musi się polubić z mechanikiem i jeździć wygodnie cytryną, albo musi się polubić z mechanikiem trochę mniej i iść w wóz drabiniasty pokroju passata.
to już musi sobie sam zdecydować.
Jazda starym paskiem 1000 km to jest jakaś tortura. Też trzeba na to patrzyć
Komentarz usunięty przez autora
Na cytrynę patrzysz tylko przez pryzmat hydro które w taniej sztuce będzie drogim kłopotem z czekaniem na serwis 2-3 miesiące.
Cytryna w trasie irytuje brakiem uchwytu na kubek, brakiem schowków, półek nawet na portfel, jak śnieg popada to trzeba śnieg z przedniej szyby ręcznie ściągać bo nawet wycieraczki chodzą odwrotnie niż u reszty, a może chciałbyś koła bez czujników ciśnienie? Żaden problem
Komentarz usunięty przez autora
Ja przejechałem cytryną ok. 150-160k, tylko kupiłem prawie nową, właśnie z hydro i bardzo miłą ją wspominam. W tym aucie praktycznie nie było czuć dziur, to nadwozie to był jakiś majstersztyk dla mnie, na tamte lata :D
Uchwyt na kubek miałem faktycznie dokupiony i wbity w wywietrznik.
Francuzi tak dbają o detale, o wygodę, a nie zrobili uchwytu na kubek, mega bzdura.
Ten samochód ogólnie ma niewiele wspólnego z wygodą oprócz hydro. Co z tego że doły wybiera w miarę dobrze jak w tym czasie trzymasz kawe która wylewa ci się na spodnie xD
Jest uchwyt na kubki oraz tempomat do 200km/h (nieadaptacyjny).
I zapomnij o dyzlach forda ze sławetną opiłkującą pompą i padającymi wtryskami.