#gry #doom #patientgamers Właśnie skończyłem Doom Eternal i kurde jaka to dobra gra jest. Najlepszy single player FPS chyba dla mnie. Dodatki nie wiem czy ruszę - bo jakoś rzadko miewam energię na dogrzewane kotlety, ale zobaczę - może za rok :). Jak ktoś ma wątpliwości czy warto w to grać - gra jest na gamepassie i jakieś promocje poza nim też są.
@koomeet dobra giera ale strasznie w obu częściach wkurzało mnie to że potworki to takie gąbki na pociski i trzeba robić jakieś fikoły i frykasy żeby ammo zbierać
@alexander-dantes: no chyba na epic było za friko więc gdzieś do ogrania w kolejce czeka ;). Może wyjdzie z niej - teraz musze coś wolnego i jakąś strategie czy coś ;)
@koomeet : W sensie coś więcej niż tylko ciągłe piu piu do stworków ( ͡°͜ʖ͡°) Jeśli Doomy Ci się podobały to prawdź Rage albo Rage 2, podobny feeling strzelania, ale trochę jakiejś fabuły i różnorodności.
. + sprawdź też polski Bulletstorm, bo to też gra tego typu, a trochę niezasłużenie niedoceniona i wielu o niej nie słyszało.
@Beeercik: dzięki za polecenia. metro mi się podobało, ale exodusa jeszcze nie grałem. Właśnie Rage jakoś mnie nie wkręcił i odpuściłem po 2h. Prócz piu piu jeszcze są elementy platformowe :P
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Właśnie skończyłem Doom Eternal i kurde jaka to dobra gra jest. Najlepszy single player FPS chyba dla mnie. Dodatki nie wiem czy ruszę - bo jakoś rzadko miewam energię na dogrzewane kotlety, ale zobaczę - może za rok :). Jak ktoś ma wątpliwości czy warto w to grać - gra jest na gamepassie i jakieś promocje poza nim też są.
Polecam Ghostrunnera jeżeli chodzi o dynamikę.
@koomeet : W sensie coś więcej niż tylko ciągłe piu piu do stworków ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli Doomy Ci się podobały to prawdź Rage albo Rage 2, podobny feeling strzelania, ale trochę jakiejś fabuły i różnorodności.
. + sprawdź też polski Bulletstorm, bo to też gra tego typu, a trochę niezasłużenie niedoceniona i wielu o niej nie słyszało.
A