Wpis z mikrobloga

@szmichal: miala byc wersja 1.0 z fabułą, wszystkie mapy, działające boty (nie k---a 0.0001s i headshot z 2km) i w perspektywie kilku lat singleplayer russia 2028. A dostalismy chlopa z pałą w łapie na streetsach i cheaterów w każdym raidzie. J---c ich, zaluje ze w ogole wydalem hajs na ta gre xD
  • Odpowiedz
kto spodziewałby się czegoś lepszego od kacapskiej firmy?

@szmichal: No tak, bo tylko ruskie k---y dymają ludzi na hajs w grach. Chciwość i s-----------o nie jest cechą unikalną dla tylko jednej nacji. Nasz CDPR też wszystkich wydupcył bez wazeliny z Cyberbugiem, a żabojady z Ubisoftu poszły o krok dalej i ukradły ludziom The Crew, i nawet jak kupiłeś grę na płytce to teraz możesz ją wywalić do śmietnika. No i
  • Odpowiedz
@szmichal: Kiedyś chciałem to kupić, ale było drogo i już długo grę robili. Zacząłem się zastawiać czy kiedyś ją skończą, potem się dowiedziałem, że to rosjanie robią to już ogóle odpuściłem bo znam sporo przypadków wschodniego devu (nie tylko rosyjskiego, bo i ukraińskiego etc) gdzie robia długo gre a potem ja porzucają i tylko chapią kase z EA i zasłaniają się betą.
  • Odpowiedz
miala byc wersja 1.0 z fabułą, wszystkie mapy, działające boty (nie k---a 0.0001s i headshot z 2km) i w perspektywie kilku lat singleplayer russia 2028. A dostalismy chlopa z pałą w łapie na streetsach i cheaterów w każdym raidzie. J---c ich, zaluje ze w ogole wydalem hajs na ta gre xD

@kexus512: Podobna sprawa z Survarium - miał być następca stalkera, a skończyło się na strzelance online z małymi mapami.
  • Odpowiedz
@supra107: no nie do konca, jak sie wczytasz to zobaczysz roznice miedzy cdpr a nikitą, nikita zwyzywał ludzi z EoD od freeloaderów, zrobil z tego p2w za 1000zł, obietnice na kazdym roku są lamane i niedotrzymywane, jak ktos zrobil chargeback to firma po paru miesiacach znowu sciagnela kase z konta ;) wszystko to bo ceo battlestate games nikita nie umie byc ceo, zmarnowal caly budzet na arene bez ukonczenia gry
  • Odpowiedz