Aktywne Wpisy

steel_works +225
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby

źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
magdalena-gaska +545
Mam kilka pytań dotyczących iqosa. Anonimowo bo nie chcę słuchać wykładów o szkodliwości tytoniu od ludzi którzy znają mój nick w rl i mogliby znaleźć pytanie wysłane tutaj w normalny sposób.
Normalne fajki paliłem parę miesięcy, w czasach gdy jeszcze sprzedawano mentole i po tym jak je wycofali udało mi się rzucić z dnia na dzień. Mimo wszystko czasami brakuje "haju" jaki się ma odpalając jedną po dłuższej abstynencji i zacząłem szukać urządzenia do pogrzewania, padło na ilumę one. Droższe urządzenie nie wchodzi raczej w grę przy planach wprowadzenia zakazu wkładów aromatyzowanych po którym podgrzewacz najprawdopodobniej pójdzie do szuflady.
1) gdzie można znaleźć jakieś aktualne kody "urządzenie za 49 zł plus cztery wkłady gratis" (najlepszy jaki widziałem i taki mnie interesuje)?
2) na czym polega rejestracja urządzenia? czy po zarejestrowaniu będę miał jakiś problem z jego odsprzedażą albo oddaniem innej osobie?
3) jak wygląda weryfikacja wieku? czy możliwe jest np złożenie zamówienie z przedpłatą z odbiorem w albo dostawą do autoryzowanego punktu iqos i weryfikacja na miejscu przez pracownika czy w takim wypadku zostaje mi tylko zakup w punkcie i brak możliwości skorzystania z e zniżki? nie uśmiecha mi się wysyłanie skanu dowodu i ani mój telefon ani komp nie mają możliwości nawiązywania połączeń wideo.
4) jest jakaś znacząca różnica w jakości aerozolu pomiędzy najtańszym i droższymi urządzenia? pytam z ciekawości bo więcej niż te 80 zł nie zamierzam wydawać.
z góry dzięki za odpowiedzi.
#nikotyna #fajki #podgrzewaczetytoniu #p-------y #iqos #iluma
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: tak się dało, ale ze starym iqosem. Aktualnie wychodzi w 99 zł + 2 paczki w programie wymiany(oddajesz starego iqosa). Co do zamówienia to wysyłają kurierem na podany adres zamieszkania(weryfikacja? jak odbierze gówniarz to proste że nie otrzyma paczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Co do jakości to jak dla mnie w porównaniu do starego iqosa smak jest
https://alternatywadlapapierosow.pl/wp-content/uploads/2024/04/OFERTA-SPECJALNA-IQOS-ILUMA-LIL-IQOS.COM-B-KWIECIEN-2024.pdf
(minus 70 zł na zakup dwóch niższych model i dwie paczki wkładów gratis)