Aktywne Wpisy

karolina-oska +79
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +168
Do j-----j pracy jutro

Ja słyszę kiedy ktoś mnie woła z piętra niżej albo z drugiego końca dużej sali. Słyszę i od razu odpowiadam. Wychodzę ze znajomymi na kilka godzin i w tym czasie ani razu nie muszę użyć "Co?". Na ulicy podobnie - od razu ogarniam, że ktoś mówi do mnie i odpowiadam bez proszenia o powtórzenie. Kiedy jestem z kimś do pokoju i ten ktoś zacznie do mnie mówić, to nie wyobrażam sobie tego nie usłyszeć, albo prosić o powtórzenie. O co chodzi z tymi ludźmi, że większość ma wady słuchu?
#sluch #zdrowie #kiciochpyta