widziałem pewnie ponad 100 na świecie i nie widzę tego dramatu. Lotnisko Chopina jest bardzo przyjemne ze względu na lokalizację.
@kishibashi: Jesli oceniasz lotnisko wzgledem "lokalizacji" to przeciez w ogole nie o to chodzi.
Kazde lotnisko XXI wieku, które jest hubem przesiadkowym, to przede wszystkim miejsce które moze zaoferować liniom lotniczym otworzenie na nim swojego Airport Loungu. Kazda eksluzywna linia lotnicza chce to miec. Nie mamy w tym momencie na to miejsca, a lounge które mamy teraz sa po prostu
dlaczego lotnisko w Berlinie nie przejęło cargo z Frankfurtu
@Megasuper: Aż musiałem otworzyć mapę i sprawdzić czy to mnie nie poj3bało i nie, nie poj3bało. Może dlatego że cargo na zachodnie niemcy ląduje w Frankfurcie... My i cały region jesteśm 1000/1500 km na wschód.
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
@waro: mówiłem o limicie pasażerów jaki może obsłużyć
Powyżej 26mln pax trzeba byłoby już podnieść limity środowiskowe.
PS. A i powtarzam, że możliwości budowy nowego pasa możesz sobie włożyć między bajki.
@kishibashi: Jesli oceniasz lotnisko wzgledem "lokalizacji" to przeciez w ogole nie o to chodzi.
Kazde lotnisko XXI wieku, które jest hubem przesiadkowym, to przede wszystkim miejsce które moze zaoferować liniom lotniczym otworzenie na nim swojego Airport Loungu. Kazda eksluzywna linia lotnicza chce to miec. Nie mamy w tym momencie na to miejsca, a lounge które mamy teraz sa po prostu
@Megasuper: Aż musiałem otworzyć mapę i sprawdzić czy to mnie nie poj3bało i nie, nie poj3bało.
Może dlatego że cargo na zachodnie niemcy ląduje w Frankfurcie... My i cały region jesteśm 1000/1500 km na wschód.