Wpis z mikrobloga

#warszawa #motoryzacja #motocykle #motocykleboners

Parada motocyklowa w Warszawie

W najbliższą sobotę startujemy z paradą motocyklową ulicami Warszawy!
Zbiórka godz. 12.00 parking przed ul. Powstańców Śląskich 127. Dalej pojedziemy ul. Piastów Śląskich, ul. Powstańców Śląskich, ul. Stanisława Maczka, ul. Powązkowską, ul. Dziką, al. Jana Pawła II, al. Solidarności, przez Plac Bankowy ul. Marszałkowską, dalej przez plac Konstytucji, ul. Waryńskiego, Rondo Jazdy Polskiej, ul. Waryńskiego, ul. Puławską, ul. Filipiny Płaskowickiej aż do salonu RRmoto.pl

Przejazd motocykli, standardowo odbędzie się pod eskortą Policji oraz za zgodą wszystkich warszawskich służb. Przejazd będą zabezpieczali motocykliści z ramienia Fundacji Jednym Śladem oraz ratownicy medyczni.

Trasa:
Anakee - #warszawa #motoryzacja #motocykle #motocykleboners

Parada motocyklowa w War...

źródło: trasa_n

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Tak. Tam gdzie nie ma motopipek na szlifierach i atencjuszy z popkornem zamiast wydechu to wyobraź sobie że jest cisza i spokój.

@JAuStURYErSE: nie wiem, w życiu na szlifierce nie jechałem. Ja mam adweczera
  • Odpowiedz
@Anakee: Sam jesteś kibel. Uprzedzonko jakieś do skuterów? Cała Europa śmiga w mieście na "kiblach" ale nie Pan Polak który musi po mieście adwenczerem wozić dupkę bo go koledzy z paczki moto latającej wkoło komina wykluczą( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@JAuStURYErSE nie odwołały, tylko nie dały pełnego zabezpieczenia i utworzenia kolumny. Z tego powodu nie można było przejechać kolumna i grupa zamiast w sposób zorganizowany pojechała rojem na piknik RRMoto.
  • Odpowiedz