Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +512
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +31
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

@daeun: sorry, jestem Żydem
@daeun: Co ty chlopie pieprzysz. To zuyebane panstwo zabiera mi pieniadze na czyjes 800+ albo laptopy i kredyt 0%, a ja nawet nie moge sie dostac na leczenie nfz bo takie kolejki. I ejszcze mam bronic czyichs granic? xDDD
Nie zgodzę się z Tobą odnośnie walki, bo właśnie zdaje się popierasz ten system.
@daeun Każdy z nas płaci podatki, przechodzi przez edukację i dokłada się do budowania gospodarki. Są to wystarczające powinności wobec państwa. Pobór zawsze był i jest w historii ludzkości
Są kraje konserwatywne które nie mają poboru czy w ogóle wojska. O dziwo to właśnie w państwach progresywno-lewicowych masz właśnie pobór.
@LemurChmur: Podobnie jak z tymi śmieciami to można stwierdzić o straży pożarnej, a przecież ta jest obowiązkowa w niektórych krajach.
Wyrzucanie śmieci i praca śmieciarza ma się jednak nijak do pracy na rzecz społeczeństwa bo to powinność każdego by nie
6.5 roku n-----------a zarzutek a ludzie dalej się nabierają xD. Kryste.
https://wykop.pl/wpis/76020849/wpis
Zobacz sobie jak się wybucha na wojnie a potem wróć do swojego wpisu i się dobrze zastanów. Strach przed wojskiem u wielu ludzi wynika przede wszystkim ze samoświadomości