Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
InnyWymiar90 +36
Na nocnej nikt nie zauważy
Walka wykopka na bitej to będzie pierwszy krok do walki na prajmie, osoba z agencji reklamowej prajm wspominała kiedyś o walce w federacji która tu pompuje i że jakiś wykopek kiedyś może zawalczyć.
Jeśli osoba z tego karłowatego towarzystwa, które uprawia tu "circle jerking" wystąpi na tej gali będziemy świadkami pompowania tej persony, memowania z nią w roli głównej i ogólnego przyzwyczajania do jej widoku.
Na garbie tagu z pomocą kolegów z pracy zacznie robić karierę jako reprezentant i maszyna propagandowa ruszy pełna parą. Oni nie mają oporów robić kasy na was skoro reflink qawodd wpadał do prywatnej kieszeni osoby, która prowadzi ten profil. Jakim #!$%@? ktoś trzepie mamonę na relikwi tej społeczności tego nie wiem.
Zobaczymy jak to się potoczy, jestem #!$%@?? Jestem i #!$%@? wam do tego paly życiowe haha
@doreczycielprawdyzosiedli: przeciez Bezrąk pisał że zapraszali wieszjo ale się obsrał ostatecznie
On to chyba tylko czeka, żeby ktoś go zaczął prosić o tą walkę xD