Wpis z mikrobloga

#famemma muszę robić ss na bieżąco bo ciężko potem znaleźć, #!$%@? wyszedł wielki.
Walka wykopka na bitej to będzie pierwszy krok do walki na prajmie, osoba z agencji reklamowej prajm wspominała kiedyś o walce w federacji która tu pompuje i że jakiś wykopek kiedyś może zawalczyć.
Jeśli osoba z tego karłowatego towarzystwa, które uprawia tu "circle jerking" wystąpi na tej gali będziemy świadkami pompowania tej persony, memowania z nią w roli głównej i ogólnego przyzwyczajania do jej widoku.
Na garbie tagu z pomocą kolegów z pracy zacznie robić karierę jako reprezentant i maszyna propagandowa ruszy pełna parą. Oni nie mają oporów robić kasy na was skoro reflink qawodd wpadał do prywatnej kieszeni osoby, która prowadzi ten profil. Jakim #!$%@? ktoś trzepie mamonę na relikwi tej społeczności tego nie wiem.
Zobaczymy jak to się potoczy, jestem #!$%@?? Jestem i #!$%@? wam do tego paly życiowe haha
  • 15
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze Co ty #!$%@?, na żadną walkę nie czekam i nie chce iść do freakow i już wiele razy to pisalem, suchar mi zaproponował walkę nawet z kimś innym niż Legit. Ja tylko z Legitem mogę wyjść.
  • Odpowiedz
@wieszjo a po co ty się produkujesz? Pisze bo mogę. To, że nie usuniesz konta i z tad nie znikniesz jest oczywiste. Zbytnio brakowałoby ci atencji i twoje życie było by szare i smutne.
  • Odpowiedz
@wieszjo dzieciaku ja ci czasem odpisze, czasem komuś na twój temat. Nie pisze 20 wpisów dziennie na twój temat chociaż wiem, że pewnie byś się do tego faktu kilka razy dziennie palowal.
  • Odpowiedz