#escapefromtarkov BSG upadło na głowę oferując zastępstwo EOD w cenie 250 euro (!!!!!) przed podatkiem. Kto to kupi?! Za tą cenę ma sie kilka gier AAA.
@TypoweKontoDoPrzegladaniaWPracy: największym scamem jest to że powiezieli że wszystkie przyszłe DLC będziesz mieć w EODzie no więc uznali że coop nie będzie dodatkiem xDDDDD
@TypoweKontoDoPrzegladaniaWPracy pluje na nich. Cheaterow nie ma komu banować, a Ty masz se kupić grę która łącznie wyjdzie ile? Mając podstawkę do najnowszej wersji 800?1000 pln?
Napluli w twarz graczom, ale w ramach gaszenia pożaru dali rabat, z EODem wychodzi 270 zł za upgrade- i co? Coraz więcej niebieskich nicków, to właśnie tacy gracze psują grę. BSG pluje, a oni łykają, bo rabat dali mimo, że nowa wersja jest psuciem gry i powinna zostać całkowicie zbojkotowana. Jesteśmy na drodze kolizyjnej z lodowcem, ta łajba pójdzie na dno xD
@kloner11 ostatni wipe który grałem to był ten w okolicach świat 2022/2023, po 3 msc frustracji że ja nie mogę wbić 15 lvl a ściągają mnie typy full gear, stwierdziłem że dam sobie spokój. Pograłem w parę nowych gier, coopow z kumplami i minął rok. Ostatnio gadaliśmy o tarkovie i o ilości godzin grzanych przez pandemie i stwierdziliśmy że kij im w żope, nie wracamy.
BSG upadło na głowę oferując zastępstwo EOD w cenie 250 euro (!!!!!) przed podatkiem. Kto to kupi?! Za tą cenę ma sie kilka gier AAA.
@dominges08: bo to nie DLC, tylko specjalna operacja contentowa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pusty śmiech, niech zdychają.
Napluli w twarz graczom, ale w ramach gaszenia pożaru dali rabat, z EODem wychodzi 270 zł za upgrade- i co? Coraz więcej niebieskich nicków, to właśnie tacy gracze psują grę. BSG pluje, a oni łykają, bo rabat dali mimo, że nowa wersja jest psuciem gry i powinna zostać całkowicie zbojkotowana. Jesteśmy na drodze kolizyjnej z lodowcem, ta łajba pójdzie na dno xD
Ja to tam jeszcze machnę ręka,