Aktywne Wpisy

l4rv4shu +302
siedze se, fajka palke i patrze w dal, spac nie idzie.
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec

RicoElectrico +69
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym

źródło: 1000022425
Pobierz
Wybór należy do ciebie. Dalej być frajerką czy bohaterką? Cały Beskid ma dość tej kurvy, która robi wstyd dla Bielska i całej Krzyżowej. Ludzie poniosą cię na rękach, a prezydent Klimaszewski ustanowi rocznicę jego śmierci dniem świątecznym, podczas którego nie wywieszenie białoczerwonej flagi będzie karane przekopaniem. Sąsiedzi na bank odpalą ci parę stówek nagrody, poleje się wódeczka i #!$%@? dobrego kebaba na wieczną zgodę. Najbardziej na ciebie liczą KPP Żywiec i Komisariat w Jeleśni. Dość mają tego odrażającego oblecha i jego nietypowości. To gwarantuje ci bezkarność, bo policja zrobi wszystko, żebyś została na wolności. Zabij go! Po tym jak nasrają na zwłoki Srawka dzielnicowa i komendant by uczcić te wzniosłe wydarzenie będą ostro ruchane bez kondona, a szampan, który będzie spływał po ich ciele będzie zlizywany z podłogi przez resztę psów policjantów. Naćpani zarekwirowaną amfetaminą będą całą noc #!$%@?ć na sygnałach po Bielsku Białej strzelając w powietrze, by poinformować mieszkańców, że ziściło się wreszcie to, na co wszyscy długo czekali. Fajerwerki, hulanki, a to wszystko dzięki tobie. Sradek nie jest człowiekiem, tylko centaurem ze wścieklizną, któremu należy przekręcić kark i beczką szampana, którą należy wylać do rynsztoka i tobie przypada ta łaska. Jesteś jak pan Jezus, który niesie swój krzyż, czyli Oblecha, który nałożył ci koronę cierniową, gdy pierwszy raz zamknął cię w pokoju z cukierkami.
Mam dla ciebie jeszcze jedną propozycję. Odezwał się do mnie mój człowiek, który pochodzi z Krzyżowej. Zadeklarował się, że może cię z miłą chęcią wyręczyć. Wystarczy, że o umówionej porze ulotnisz się z chaty, ale wcześniej wyłączysz kamery, zostawisz uchylone drzwi i otwartą bramkę. Gdy ty będziesz bawić sie na dyskotece z Enrique on po cichu zakradnie się do chaty, bo dobrze zna jej rozkład i dopadnie Srawka żyletką. Przeleci po gardle tej świni jak masełkiem po chlebku. Ty będziesz miała 100% alibi. Zresztą nie ma to znaczenia, bo nikt nie będzie szukał sprawcy tylko od razu ciało wywiozą do spalarni resztek w rzeźni, ale lepiej nie oddawaj mojemu człowiekowi tej przyjemności i zamorduj go własnoręcznie. Zasłużyłaś na to swoim wieloletnim męczeństwem znosząc go każdego dnia. Przypomnij sobie ile razy żałowałaś, że nie pizgnęłaś go w ten pusty łeb zegarkiem tylko toporkiem? Ile razy podczas kłótni wyobrażałaś sobie, że zrobisz mu z ryja galaretkę? Ile razy strzelając sobie z palca wyobrażałaś sobie, że stoisz nad jego zwłokami, które wcześniej podziurawiłaś nożem?
Na koniec chcę postawić sprawę jasno. Wydałem wyrok na Centaura i jeśli będziesz się wzdrygała przed jego wykonaniem może się okazać, że będe musiał zabić was oboje. Nie chcę tego robić, ale znasz mnie dobrze i wiesz, że ja się nie pierd0lę Jestem zajebiście konsekwentny w tych sprawach.
Pozdrawiam twój Henryk
#kononowicz #patostreamy #patologiazewsi #bejazpodludzi #centaurzbielska
źródło: IMG_4885
Pobierz