Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +199

źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.2% (73)
- 2 3.1% (54)
- 3 8.3% (143)
- 4 18.0% (310)
- 5 66.2% (1138)

SzeryfInternetuff +147
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
W tym samym czasie te kobiety mogą swobodnie przekraczać granice i jeździć na wczasy, na urlopy, na wycieczki i korzystać z życia.
Wszystko wskazuje na to, że w Polsce schemat postępowania będzie podobny.
Dlatego mam dla was radę, z której sam korzystam: macie marzenia? Spełniajcie je teraz. Nie planujcie, że dożyjecie do emerytury. Chcecie podróżować? Kupujcie bilety już dziś. Niewykluczone, że potem granice będą dla was zamknięte. A nawet jeśli uda wam się uciec do innego kraju, to na każdym kroku będziecie szykanowani, a konsulaty będą odmawiały wam obsługi.
Żyjcie, zanim państwo karze wam umrzeć.
#pieklomezczyzn #depresja #dyskryminacjamezczyzn #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #wojsko #przemyslenia #przegryw
źródło: @realmen
PobierzMam też plan B. Jechać i wyrwać trepowi b--ń krótką z kabury.
Plan C. Stawić sie w budynku z kanistrem benzyny.
Patrząc jednak na to, co dzieje się na Ukrainie decyzja powinna być jedna
Błagam, niech jakiś kumpel to nagra. Wrzucisz na YouTube i masz pierwszy milion na koncie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@daeun: xddddddddddddddddddddddddddddd, osmarkałem się