Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: wydaje mi się że Azjatki bardziej na wygląd białego człowieka lecą niż kasę. Azjaci z bogatszych krai mają na pewno kasę i takiego beciaka nie problem u nich znaleźć.
Za samo bycie białym dla Azjatki dostaje się 1-2pkt/10 do wyglądu. Jak ktoś jest przeciętniakiem w Europie to w Azji Chad litem będzie
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: zdrowy układ, ty oferujesz jej kasę a ona siebie (co prawda w limicie czasowym, ale obie strony zadowolone). Z p0lkami jest tylko gorzej, ty jej kasę i całego siebie, ona tobie wyrzuty sumienia i problemy prawne/psychiczne
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Ogólnie jak komuś układ pasuję to może być z Dżesiką z Rolnik Szuka Żony, nic nam do tego. Widziałem mega dużo dziwnych kombinacji co są parą, więc mam luz, że ktoś tam w wieku 50+ chciałby mieć Wietnamkę 20+.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1 @Sylwiusz89: @2-aminopirydyna

Azjatki lecą na białych dlatego że biali nie traktują kobiet jak g@wno w przeciwieństwie do lokalsów(overall region SEA konserwatywne), Dlatego związki z nimi, opierające się na tradycyjnej wielowiekowej mocnej roli faceta w relacji mają znaczne szanse być zdrowo mocniejszymi niż te z wszelkimi białymi księżniczkami których często szczytem możliwości jest to że raczą być.

A najgorsze jest to że Polacy gross uważają że nasze witaminki
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: kogo by tu wybrać? Polkę szybciej starzejącą się i tyjącą po ślubie czy szczupłą Azjatkę, która długo zachowa młodość? Obie będą z Ciebie ciągnąć kasę. Jak Azjatce zapewnisz życie na komfortowym poziomie to będziesz dla niej KIMŚ. Polce zapewnisz dostatnie życie a jej i tak będzie mało, bo widziała w internecie, że ktoś kupił dziewczynie porsche na urodziny. Wiecznie cię będzie porównywać do innych facetów. Polka ci zrobi wielką
  • Odpowiedz