Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +348
Zostawiłam dziś stówkę napiwku julce w podrzędnej burgerowni i nie żałuję niczego xD
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
Lokal pusty, siedziałam przy barze jedząc fryty i scrollując mirko. Wpada nagle taki szybki korpokamil w mokasynach, zamówił i usiadł. Mija kilka minut, chłop dostał bułkę, nie zdążył usiąść i wraca, od wejścia z mordą, że zamawiał bez cebuli. Julka na to wielkie oczy i duka, że nie chciał żadnych modyfikacji (wreszcie klasyczną scenkę z obsługi debila w gastrokołchozie miałam
cwlmod +58
Mam pytanie do #miernotydrogowe, które tak pyskują we wpisie o potrąceniu ciężarnej. To że wielu z was nie zna przepisów i obowiązków pieszego to już udowodniliście dobitnie w tamtym temacie.
Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:
Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:
mam kilka kodów do mintowania nowego memcoina $DOGIN Dog In Hood, o którym jest coraz głośniej.
https://doginhood.io/map/
doginhoodfrfqj4ez
doginhood8h3ol7e1
doginhoodz8ku9dqm
doginhoodleou7ot7
nie wiem czemu wykop zmienia kod ale nie moge wkleić poprawnie, po doginhood musi być underscore _
jeśli wykorzystałeś kod, podaj swój żebysmy mogli wszyscy dokończyć kampanię.
doginhood 8bvz1lih
doginhood mbwf41w4
doginhood a1z5vzoj
doginhood _49zmna3m
W kodzie po doginhood musi byc "podłoga"
Komentarz usunięty przez autora
doginhood(podłoga)868y63c9
doginhood(podłoga)l5rjctt0
doginhood(podłoga)ksdad1c4
doginhood(podłoga)viz179lw
doginhood(podłoga)e0pxrz1q
doginhoode07fm81f