Wpis z mikrobloga

Mirasy miałem konto w Mbanku, Żona tez. Chciałbym zalozyc konto w innym banku i zrezygnowac z tamtego. Jaki bank polecacie? W sumie zalezy mi tylko na jak najmniejszych oplatach za kartę/ wypłaty itp.
#mbank #banki

Jak jakis ma promkę za polecenie drugiej osoby to tez prosze o info ( ͡º ͜ʖ͡º) #januszebiznesu
360obrot - Mirasy miałem konto w Mbanku, Żona tez. Chciałbym zalozyc konto w innym ba...

źródło: temp_file2846127821322546581

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@pifqo Miło nam poinformować, że wprowadziliśmy zmiany w „historii rachunku”. Zgodnie z sugestią, teraz już w jednym miejscu są wszystkie transakcje - także te czekające jeszcze na rozliczenie. Proszę sprawdzić - mamy nadzieję, że będzie Pan zadowolony 😊.
  • Odpowiedz
  • 0
@EkspertPKO: iko to moje drugie poboczne konto właśnie ze względu na dwa blokery. Jeśli faktycznie widać w historii transakcje nie rozliczone to super jeszcze został wam temat powiadomień na kontach wspólnych, nie widać powiadomień z transakcji drugiego współwłaściciela konta

Ale i tak plus - dzięki za info sprawdzę w najbliższym czasie
  • Odpowiedz
@EkspertPKO: jak już to jeszcze 2 tematy.
1.Jak robię przelew na weekendzie to niech data sama się ustawia na pierwszy dzień roboczy zamiast cofać mnie do formularza przelewu aby samemu ustawić prawidłową datę.
2.W mBanku limit przelewu blik to 10 tys a u was 3000 - tragedia z przerzucaniem kasy między kontami.

EDIT: Sprawdziłem, faktycznie jest blokada środków z płatności kartą w historii. Gratuluję, nareszcie
  • Odpowiedz