Wpis z mikrobloga

#trackmania #gry
ubisoft nawet sezonową kampanie zamknął teraz za abonamentem (10 tras jest za free, 15 za abonamentem), gdzie wcześniej była cała kampania do ogrania za free. Co za mendy, nie będę płacił 80złotych za roczny dostęp do usługi, gdzie mam ochotę pograć teraz, a potem przez cały rok nie będę korzystać. A gdyby była gra normalnie do kupienia na własność, to bym kupił, nawet i za 200zł, żeby za rok o tej samej porze roku gdzie mnie nachodzi na nią ochota znów sobie pograć. Ale za rok o tej porze już mi się abonament skończy. Więc tak to mnie chapnijcie w żyć, je@#ć ubiosft i falubaz. A i abonamenty też je@$ć, rak branży.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bary94pl: Dlatego ja stwierdziłęm, że nigdy tego ścierwa nie kupię. Mam Trackmanię 2 Stadium, która wystarczy mi w zupełności. I nie muszę się martwić, że jak mi się zachce coś pojeździć to akurat skończył mi się abonament :)
  • Odpowiedz
  • 1
@John_Doenut: Też mam TM2, i w sumie wcześniejsze część też, ale właśnie kwestia jest, że ta najnowsza trackmania jest lepsza gameplayowo, i najbardziej mi się podoba podłoże ice, fizyka na nim i dla niego smego kupił bym tą grę gdyby była normalnie dystrybowana, bo Zawsze w kwietniu wracam sobie do tej gry, i potem na cały rok o niej zapominam. I dzisiaj właśnie się dowiedziałem, że nie ma już do
  • Odpowiedz
@bary94pl: Oglądałem trochę TM2020 na YT i rzeczywiście, nie ukrywam, że też bym ją z chęcią wypróbował. Ale na pewno nie z abonamentem bo to dla mnie największy syf. Szczególnie, że nigdy nie wiesz kiedy nadejdzie dzień, że stwierdzisz "a w sumie to bym se jebnął z jedną mapę, albo ze 20".

Może to być jutro, może za tydzień, miesiąc albo i za rok. Nigdy nie wiadomo kiedy bodziec nadejdzie.
  • Odpowiedz
  • 1
@John_Doenut: Dokładnie z tego samego założenia wychodzę. W takich grach jak Trackmania, czyli typowych single/multiplayer, a nie MMO gdzie może i abonament ma jakiś sens, to jest dosłownie raczysko branży. Oby ten ubiszajs jak najszybciej upadł, i sobie gupi ryj rozwalił za to, co zrobił z moją ulubioną serią competetive scigałek.
  • Odpowiedz
@bary94pl: Za abonament masz na zawsze te kampanie, które wyszły w czasie jak masz abonament.
Czyli możesz pograć kiedy chcesz, ale tylko w te trasy, które wyszły w tym czasie.
Ale jako, że zacząłem niedawno to stwierdziłem, że muszę wbić czasy autora we wszystkich trasach we wszystkich poprzednich częściach. Także znając życie zanim to zrobię to mi się znudzi.
Realnie ten abonament w trackmanii jest coś warty jak chcesz grać
  • Odpowiedz