Aktywne Wpisy

źródło: temp_file2187556436153685428
Pobierz
RnaJ +2
#zwiazki #psycholog #psychoterapia psychoterapeutka powiedziała mi, że sprawdzanie telefonu partnerki po tym jak mnie zdradziła (obiecała poprawę, mamy dziecko, wiem że frajer ze mnie) to to samo co jej zdrada, bo to też p-----c. Co sądzicie?
ubisoft nawet sezonową kampanie zamknął teraz za abonamentem (10 tras jest za free, 15 za abonamentem), gdzie wcześniej była cała kampania do ogrania za free. Co za mendy, nie będę płacił 80złotych za roczny dostęp do usługi, gdzie mam ochotę pograć teraz, a potem przez cały rok nie będę korzystać. A gdyby była gra normalnie do kupienia na własność, to bym kupił, nawet i za 200zł, żeby za rok o tej samej porze roku gdzie mnie nachodzi na nią ochota znów sobie pograć. Ale za rok o tej porze już mi się abonament skończy. Więc tak to mnie chapnijcie w żyć, je@#ć ubiosft i falubaz. A i abonamenty też je@$ć, rak branży.
Może to być jutro, może za tydzień, miesiąc albo i za rok. Nigdy nie wiadomo kiedy bodziec nadejdzie.
Czyli możesz pograć kiedy chcesz, ale tylko w te trasy, które wyszły w tym czasie.
Ale jako, że zacząłem niedawno to stwierdziłem, że muszę wbić czasy autora we wszystkich trasach we wszystkich poprzednich częściach. Także znając życie zanim to zrobię to mi się znudzi.
Realnie ten abonament w trackmanii jest coś warty jak chcesz grać