Witam z racji iż miałem ostatnio trochę wolnego czasu postanowiłem pobawić się ustawieniami oscam. Zrobiłem dla was paczkę swojego oscam. Gdzie u mnie *(nie znaczy że u każdego) dział bardzo stabilnie. Związku z tym postanowiłem się z wami podzielić. Dajcie znać jak u was działa. oscam. #oscam #cccam
@Tomaszek22wow: cacheex_block_fakecws jak nie używasz cacheex to to nic nie daje, w conf user dvbapiau musi być taki sam jak w oscam.user, w innym wypadku nie będzie używać ci tych ustawień, tylko będzie używać defaultowe
i jeszcze, zrobiłeś services, których nie przypisałeś do readera, więc ktoś jak będzie chciał używać twoich ustawień, to nie będzie wiedział co ma z nimi zrobić, w aktualnym stanie równie dobrze mogłyby nie istnieć bo
Zrobiłem dla was paczkę swojego oscam. Gdzie u mnie *(nie znaczy że u każdego) dział bardzo stabilnie. Związku z tym postanowiłem się z wami podzielić.
Dajcie znać jak u was działa.
oscam.
#oscam #cccam
cacheex_block_fakecws
jak nie używasz cacheex to to nic nie daje, w confuser dvbapiau
musi być taki sam jak w oscam.user, w innym wypadku nie będzie używać ci tych ustawień, tylko będzie używać defaultowei jeszcze, zrobiłeś services, których nie przypisałeś do readera, więc ktoś jak będzie chciał używać twoich ustawień, to nie będzie wiedział co ma z nimi zrobić, w aktualnym stanie równie dobrze mogłyby nie istnieć bo