Aktywne Wpisy

DK13_Design +649
Ja w koszulce z moim projektem, trzymający koszulkę z moim projektem, w sklepie sprzedającym koszulki z moim projektem ;D Mój pierwszy wzorek dostępny w sklepach Medicine :D Jaram się fest :)
#dk13design #tworczoscwlasna
#dk13design #tworczoscwlasna
źródło: medija
Pobierz
franekdolasu +14
...takie przemyślenia dziś patrząc na lemingów turystycznych.
Siedzi człowiek i patrzy na tych lemingów. Tłoczą się by zjeść zwyczajną bułę Banh Mi z czymś tam. Zwyczajna buła. Myślę,że w każdym kraju sobie taką zrobisz. Ale mimo to ciągną turysty jak te muchy. Stoją z numerkiem w łapie i czekają na swoją bułę. A elektryczne busy tylko dowożą kolejnych....I tak dzień w dzień... po zwyczajną bułę.
A na przeciwko. Moja ulubiona knajpka dla lokalsów. Malutki
Siedzi człowiek i patrzy na tych lemingów. Tłoczą się by zjeść zwyczajną bułę Banh Mi z czymś tam. Zwyczajna buła. Myślę,że w każdym kraju sobie taką zrobisz. Ale mimo to ciągną turysty jak te muchy. Stoją z numerkiem w łapie i czekają na swoją bułę. A elektryczne busy tylko dowożą kolejnych....I tak dzień w dzień... po zwyczajną bułę.
A na przeciwko. Moja ulubiona knajpka dla lokalsów. Malutki
źródło: 1000014306
Pobierz

19 kwietnia 1978 r. zespół Patti Smith Group wydał singiel z utworem "Because the Night" promujący album studyjny "Easter". Pierwsza wersja kompozycji została nagrana przez Bruce'a Springsteena podczas sesji do płyty "Darkness on the Edge of Town" (ostatecznie nie trafiła na ten krążek). "Easter" i album "Bossa" nagrywane były w tym samym miejscu (Record Plant Studios w Nowym Jorku) i czasie (druga połowa 1977 r.) a taśma z utworem "Beacuse the Night" trafiła w ręce Patti Smith za pośrednictwem producenta obu płyt - Jimmiego Iovine'a.
Patti Smith Group - "Because the Night"