Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z was KTO MA GRUBY ZAROST i ŚREDNIE owłosienie używał może #ipl IPL? Np. Philips Lumea czy to działa i usunie męskie owłosienie? Mam ciemniejsze włoski więc to chyba dobrze ;)

Chciałbym je usunąć:
- z pleców (tutaj się wydaje, ze to zadziała)
- bicka
- karku
- szyi z przodu (grube włoski)
- palców u nóg i stóp

#niebieskiepaski #teczowepaski #owlosienie #depilacja #depilacjalaserowa #depilator
korin_ - Czy ktoś z was KTO MA GRUBY ZAROST i ŚREDNIE owłosienie używał może #ipl IPL...

źródło: 61bXdfPckOL._AC_SL1500_

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@korin_: nie usunie. osłabi i musisz to potem regularnie powtarzać ale nie usunie. Jak chcesz usunąć to profesjonalny zakład (a i tam trzeba co kilka lat powtarzać.)
Pisze po sobie, kupiliśmy to i lezy w szufladzie..
  • Odpowiedz
@korin_: Chciałbym aby działało, specjalnie kupiliśmy lepszy (BRAUN PL5137) i było jechane zgodnie z instrukcją i filmikami z neta. Osłabiło to włosy, było ich jakby mniej, ale nadal rosły. Doszło do tego, że różowa się zirytowała i poszła na profesjonalny laser i efekt jest. Aczkolwiek po kilku latach tez jej zaczęły się pojedyncze pojawiać i według pań w gabinecie to normalne i trzeba poprawiać co kilka lat.

może wrócę do
  • Odpowiedz
nie usunie. osłabi i musisz to potem regularnie powtarzać ale nie usunie.

@lucasy: Generalnie to tak. Potwierdzam. Nie usunie wszystkich. Ja powtarzam "zabieg" co 3 tygodnie, ale mi ten efekt w zupełności wystarcza i ja jestem zadowolony. Pozostają pojedyncze włosy, które odrastają. Nie nie kłuje, nic nie drapie, wizualnie jest ok.

@korin_
  • Odpowiedz