Aktywne Wpisy

Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że

#kultura #sztuka #heheszki
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo

źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz
Pacjent to #megane 4 a do wymiany mam klocki i tarcze - przód i tył.
Z tego co widziałem to autoreno już nie działa a innego pod renault niestety nie znam.
Dzięki!
@empe: XD XD XD
Hamulce to chyba najważniejszy system w aucie. Nie powierzałbym tego jakiemuś Zbysiowi co ma 3 i pół klepki, ani sobie samemu, jak śmieszki wyżej.
Choćby to polegało na wykręceniu czterech śrubek zawsze trafi się jakiś wymóg momentu Nm, kolejność, preparat, ważna dziurka do odetkania itp.
Nie musisz szukać warsztatu francuzów, ogarnięty multimechanik też dobrze zrobi.
Komentarz usunięty przez autora
@Vaclav: Jak masz dwie lewe ręce i nie masz narzędzi, to nie rób, proste. Ja ogólnej mechaniki coś tam liznąłem i mam do dyspozycji bardzo dobrze wyposażony warsztat. Jeśli zlecę wymianę w serwisie, to wyłącznie z lenistwa.
@Vaclav: Ja sobie sam zrobiłem i żyje :)