Aktywne Wpisy

LZBNZ +71
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
https://marketbio.pl//krem-orzech-klasycz-100-b-soli-cukru-340-g-natura.html
#zdrowie #promocje
Orzeszki ziemne to nie orzechy tylko nasiona roślin strączkowych. Mają w sobie dużo substancji antyodżywczych - fitynianów (wiążą żelazo, wapń i inne minerały blokując ich wchłanianie) i lektyn (które wywołują stany zapalne). Prażenie orzeszków nie neutralizuje lektyn, za to utlenia nienasycone kwasy tłuszczowe przez co tracą swoje prozdrowotne właściwości i stają się wręcz szkodliwe dla organizmu.
Poza tym orzechy lubią pleśnieć,
@Lenalee kazdy pokarm jaki zjesz ma pozytywny i negatywny wplyw na Twoj organizm, takie fityniany czy lektyny wplywaja rowniez negatywnie jak i pozytywne, polecam sluchac i czytac dwie strony a nie tylko Dave Asprey czy Saladino
źródło: 282884_img_6403victoriagreensmithphotography_11_676524_crop
PobierzAkurat tego nie znałam, obczaję co mądrego mówi, dzięki ʕ•ᴥ•ʔ