Aktywne Wpisy
Aniallica +24
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o?
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.

hirek_gawron +1070
Stop! żaby cZas!

źródło: temp_file9116077525699232344
Pobierz
Co cieszy to że w Polsce są bardo dobrzy zawodnicy. Tor finałowy moim zdaniem jest cięższy w porównaniu do innych edycji. Mido 21m/25s jest rygorystyczna gdzie w większości innych edycji mają 30+sec albo linę 20m. (Francja wyjątkiem gdzie czytałem o 23m/25s - ale nie wiem jak wcześniejsze etapy).
Na minus:
Reżyserka za dużo sztucznego dramatu i aktorzenia dodaje w tym programie, przez co popularność spada.
1. Widać było że po wciśnięciu buzzera na górze dosłownie na chwilę zapaliło się zielone światło a później czerwone.
2. Zdażyły się naciągane wideoweryfikacje.
3. Niepotrzebny element sędziny która motywuje zawodników. Paru straciło cenny czas bo ta coś do nich mówiła i rozproszyła.
4. Wolałbym zobaczyć więcej przejść torów (a nawet samych prób) niż 2min historii życiowej, 5sec samego toru bo na starcie nurkowanie w wodę.
Powinni zacząć to bardziej traktować sportowo zamiast jako show.
Do tego utrudnienia takie mniej widoczne jak gumy które się rozchodzą - w innej edycji też mieli taką samą przeszkodę, gumy były nawet proste a nie plecione - za to drążek szerszy. Zacinający się drążek w który trzeba prawie idealnie rękoma trafić żeby pojechać.
Z rzeczy o których nie mam do końca zdania to ułatwienia dla kobiet na torze - w poprzednich edycjach były bardziej widoczne jak krószy skok do elementu. W tej zauważyłem jedną - lina w eliminacjach do zjazdu dla kobiet była dłuższa. Z jednej strony fajnie że jakoś starają się zachęcić więcej kobiet z drugiej zawody to zawody dopóki nie ma podziału na kategorie - wszystkim równo.
#ninjawarriorpolska
1. Lina - jak widać, da się. Wg mnie mogliby dać więcej czasu.
2. buzzer, nie widziałem zielonego, cała sytuacja w połączeniu innymi które działy się finale, pozostawia ogromny niesmak. Tym bardziej, że dali jedną powtórkę tej sytuacji ...
3. Sędzina denerwuje niezmiennie od kilku sezonów. Chyba przy K.Jonaczyk sędzina starała się być wręcz na pierwszym planie. Może na żywo z uczestnikami ma bliższe stosunki, ale z punktu widza, baba
Dokładnie tak. Co do liny uważam za trudną w kontekście że wcześniejsze etapy już mocno wyczerpują ale fakt da się i to jeszcze z zapasem bo w Francji czas był coś koło 23s przejścia.
Co do buzzera - Tatarowicz wrzucił na insta nagranie w zwolnionym tempie i tam było widać. Sam jeszcze sobie puściłem powtórkę programu i gołym okiem da radę to mignięcie zielonego zauważyć. Za pierwszym razem nie