Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +255
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.

źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
Gmeras +263
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Jeżdżę 60/40 asfalt/szutry-lasy. Aktualnie wkurza mnie w moim odczuciu dość niska sprawność hamulców i trzaskający się na wyborach łańcuch. Nie potrzebuje full carbon a z geometrii też jestem zadowolony w treku i wydaje mi się że to bianchi ma podobną. Robię trasy takie po około 80-160 km głównie.
#rower #gravel
https://rowerybianchi.pl/produkt/nirone-allroad-grx-400-1x10sp/
@mtos: Stary pogonią cię. Tam tylko nagłe przypadki, zagrażające zdrowiu i życiu.
@mtos: mam to na przełaju, przyjemnie pracuje.
Mam mechaniczne tarcze i nawet przy idealnej regulacji czuje znaczącą różnicę względem hydrauliki, na której pojezdziłem ostatnio. Opony też mam imho przyzwoite - schwalbe g one allround.
Łancuch normalnie pracuje kulturalnie, na płaskim i nie mam uwag, ale na wybojach naciąg jest jak na mnie za słaby i wali o blaty wkurzając mnie niesamowicie. Jezdzilem na tym 4 lata i irytacja tylko sie spotęgowała, w ogóle nie przywykłem.
https://www.cycology.pl/zestaw-do-rowerow-szutrowych-shimano-grx-rx400-2x10-rozne-warianty-p1265454/
@mtos: tak hydraulika będzie fajniejsza.
@mtos: ja zrozumiałem, że przy zmianie przełożeń. tak na wybojach będzie się to tłukło, w sorze nie ma sprzęgła jakie jest w rx400 - to będzie o wiele lepsze.
Zawsze można zmienić grupę, może się trafi okazja. Mi się
@mtos: ten argument doskonale rozumiem. Sam bym zmienił mojego za celeste, ten kolor ma w sobie coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)