Wpis z mikrobloga

@Nick_Login: wolaj :P ja 3 lata temu zglosilem stukajaca studzienke, i tak zglaszam co jakis zas i dostaje odpowiedz ze moj email zostal przekierowany i tak sobie stuka przez 3 lata.
  • Odpowiedz
@Nick_Login: Nie chce mi się przejść ale jakbyście zobaczyli drogi osiedlowe w Gorzowie Wlkp., to byś ta dopiero zwariowali heh, wystarczy dać szara paletę w filtrach, złapać jakieś auto na ukraińskich blachach (co jak wiadomo nie będzie problemem) podpisać np. Bahmut i masz gotowe zdjęcia dla Washington Post z strefy działań wojennych.
  • Odpowiedz
  • 3
@modzelem: @turbine @planarize @PanBalon @lukanocerino W tym rzecz, że panu prezydentowi pali się pod dupą i eweidentnie zmobilizował ZDiUM do wytężonej pracy. Jeśli cokolwiek z tym zrobią, to będzie wiadomo, że przez wybory, bo inaczej zgłoszenie wylądowałoby na szarym końcu kolejki i z czasem zostało zapomniane. Jest też całkiem możliwe, że ludzie jacy zobaczą ten wpis i załatają dziurę priorytetowo. ( ͡ ͜ʖ
  • Odpowiedz
jak nie załatają to niedobrze, jak załatają to też niedobrze bo tego już nie ma sensu łatać tylko wymienić całość, szach mat ZDiUM ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JestemKaspi: jeszcze żeby to łatali dobrze, a oni sypią najtańszy lepik, auto rozjeździ i tyle z tego jest, u mnie co roku na drodze po 15 dziur się pojawia i znowu sypią lepik, zamiast to zrobić k---a dobrze
  • Odpowiedz
@Nick_Login: Zgłosiłem dziurę w asfalcie we Wrocławiu jakiś miesiąc temu. Zgłoszenie wysłałem mailem w niedzielę, a już we wtorek załatali. W gazecie pisali (w tej darmowej, którą można dostać np. na przystankach), że to po prostu akcja łatania dziur po zimie i podali adres do zgłaszania, jeśli się jakąś zauważy. Zarządca jest odpowiedzialny za ewentualne uszkodzenia, jeśli ktoś sobie zrobi z powodu dziury, więc może czas wyborów jest przypadkowy.
  • Odpowiedz
@Nick_Login: ja poprosiłem o słupki przy chodniku który jest na zakręcie, przy ścieżce rowerowej i przy przejściu dla pieszych bo straż miejska ma w------e bo to droga wewnętrzna xd przyjęli mój wniosek jakieś 1.5 miesiąca temu i powiedzieli że zrobią, liczyłem właśnie na wybory samorządowe ale dalej czekam
  • Odpowiedz