Aktywne Wpisy

Karacol +1141
Kiedyś byłem na dniu próbnym w Januszeksie, typ co się mną zajmował ciągle wołał na mnie młody a przedstawiłem mu się już dwa razy, zaczęło mnie to irytować więc postanowiłem na niego mówić stary.
On się oburzył i mówi, że nie mam dla niego szacunku, ja mu powodzialem, że mam taki sam jak on do mnie, coś zaczął mi gadać, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to mu odpowiedziałem by się starał
On się oburzył i mówi, że nie mam dla niego szacunku, ja mu powodzialem, że mam taki sam jak on do mnie, coś zaczął mi gadać, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć, to mu odpowiedziałem by się starał

WielkiNos +538
Anthony Edwards nie odda łatwo Denverkom 1 miejsca na Zachodzie, właśnie walnął sobie 51 punktów, bo asystent trenera miał 50 urodziny i chciał mu zrobić prezent. PAN koszykarz.
źródło: GKxUI12XgAAs_E8
PobierzJak Denver dziś z nimi wygrają to będzie bilans 2-2 i przy takiej samej ilości wygranych o pierwszym miejscu będzie decydować różnica ptk w tych czterech meczach??
What happens is they first compare head-to-head record. Which team won more games when they played each other?
If that is also a tie, then the league checks to see if either team was a division winner (even if the teams are in different
@SenegalMamWSercu 1 pierścień