Aktywne Wpisy
theoretically +175
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4gN4x +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Chciałbym zagrać w #baldursgate pierwsza część ALE nie enhanced edition. Chce zagrać w zwykła, stara wersję.
Jak to zrobić? Gdzie to zdobyć? :D
#gry
Komentarz usunięty przez autora
Chce przeżyć tę przygodę tak jak za dzieciaka :D
Jedynie interfejs \grafika i WYDAJE mi się, że trochę mechaniki jak np exp za rozbrajanie płapek, więcej typów broni, nowe klasy.
To co jednak mi doskwiera to inny wygląd. Nie tak to zapamiętałem i jakoś mi do bg1 nie pasuje. Zupełnie nie przeszkadza mi natomiast bg2 ee - jest spoko. Jedynie bg1 chciałbym pograć "po staremu"
@inny_89: udało się? Też bym zagrał w normalną wersję.
Mam chęć raz do roku sobie w coś zagrać najczęściej jest to baldur's Gate lub Heroes 3. Tak więc instaluję, ściągam GB danych, czekam, a potem mi bardzo szybko przychodzi i nawet nie gram.
Tym razem nawet nie doszło do instalacji bowiem
Ja miałem jedynkę na siedmiu płytach... ale się grało.
PS. Chyba, że pomyliłem gry, ale wydaje mi się, że było x płyt :D
zależy co kto lubi i kto jaką ma tolerancję. ja też dwa lata temu przechodziłem oryginalnego bg1(w rozdzielczości 640 x 480) i mi grafika w ogóle nie przeszkadzała, a wręcz przeciwnie. ta "pixeloza", kamienny interfejs i ogólny styl graficzny przypominający trochę gry jak
Są programy, emulatory na których można odpalać starsze gry lub mieć starszy windows.
Niektóre stare gry idzie odpalić nawet na najnowszych systemach, ale niektórych się już nie uda.
https://www.gry-online.pl/gry/atlantis-the-lost-tales/z21935
Tego mi się nie udało odpalić bez patcha stworzonego