Aktywne Wpisy
Pol753 +317

źródło: temp_file2086024037413279221
Pobierz
seo000 +1076
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie

źródło: wykop-zeby
Pobierz
No ale przynajmniej teraz da się go normalnie używać. #android #noonecares
BTW nie sądziłem, że zrootowanie tego tableta bedzie prostsze niż rootowanie telefonu. Ktoś w ogóle tu uzywa tego sprzętu?
2. https://drive.google.com/file/d/0BxFvtAFVq5n7RHFuT0hHS1lxVm8/edit?usp=sharing i zainstaluj
Podłączasz włączony tablet, odpalasz Pad Tool z punktu 2, program poprosi Cię o wskazanie pliku z paczki 1. W zasadzie robisz wg instrukcji, która jest w pliku 7z z punktu 1.
Pytanie jeszcze, jak już go zrootowałeś, to coś dalej żeby lepiej chodził?
Wiesz, ja używam galaxy tab 3 7.0 i jak czasem wezme tamte do ręki to łooomatko, idzie jak już sie uruchomi jakaś gra czy apka ale reszta...
"Program Nie rozpoznaje urządzenia(nie świeci sie przycisk down po podłączeniu) lub po podłączeniu tabletu i wciśnieciu DOWN szybko pojawia się napis 100% sucess ale fw się nie wgrywa"
Znalazłem też ten temat na
źródło: comment_iRUI4kuNwspak5w1c9veFdxQnzhLts4J.jpg
PobierzPrzywróciłem na razie ust. fabryczne, wgram kilka apek i zobacze. Matka chce go jedynie zabrać do grecji(na pół roku) w sumie to do kilku giere; skejpa; i upc phone. No chyba że się tam poprawi z wifi to jeszcze ipla i pewnie net.
Podłącze go teraz
Debugowanie włączone
Nośnik USB raz tak raz tak.
I
źródło: comment_JPjvDpu16f4DKnwmJxy2SY7OFQ0zQZev.jpg
PobierzDobra, dam sobie chyba spokój