Aktywne Wpisy

baton967 +5
#przegryw co robita o 3 w nocy chuopy?

Ave2 +3
Tez was skreca z zenady gdy widzicie "sportowe" samochody na miescie? Do miasta sa auta miejskie,a nie m3. Tak samo jak ktos chodzi w butach narciarskich, bo drogie. Nie czujecie tego zazenowania? Kolejny gimnazjalny trend to motocykle ktore maja 1l pojemnosci I pelne owiewki? Serio? Jezdzicie tym po drogach, a wygladacie jak na motogp. Rozumiem 125ccm w pelnych owiewkach, bo tam chodzi o spalanie I rekompensowanie niskiej mocy, ale wieksze pojemnosci to
No ale przynajmniej teraz da się go normalnie używać. #android #noonecares
BTW nie sądziłem, że zrootowanie tego tableta bedzie prostsze niż rootowanie telefonu. Ktoś w ogóle tu uzywa tego sprzętu?
2. https://drive.google.com/file/d/0BxFvtAFVq5n7RHFuT0hHS1lxVm8/edit?usp=sharing i zainstaluj
Podłączasz włączony tablet, odpalasz Pad Tool z punktu 2, program poprosi Cię o wskazanie pliku z paczki 1. W zasadzie robisz wg instrukcji, która jest w pliku 7z z punktu 1.
Pytanie jeszcze, jak już go zrootowałeś, to coś dalej żeby lepiej chodził?
Wiesz, ja używam galaxy tab 3 7.0 i jak czasem wezme tamte do ręki to łooomatko, idzie jak już sie uruchomi jakaś gra czy apka ale reszta...
"Program Nie rozpoznaje urządzenia(nie świeci sie przycisk down po podłączeniu) lub po podłączeniu tabletu i wciśnieciu DOWN szybko pojawia się napis 100% sucess ale fw się nie wgrywa"
Znalazłem też ten temat na forum:
http://forum.android.com.pl/f1096/quadra-7-us-4-2-2-rom-oparty-na-irbis-tq72-antutu-13k-quadrant-6k-v2-hdmi-support-385450/
.....................
Wyłącz tablet
podłącz do komputera
przytrzymaj oba przyciski głośności
jeżeli pojawi się ikona baterii przytrzymaj dodatkowo power
cały czas obserwoj program czy nie zaświeci sie przycisk DOWN ponieważ na
Przywróciłem na razie ust. fabryczne, wgram kilka apek i zobacze. Matka chce go jedynie zabrać do grecji(na pół roku) w sumie to do kilku giere; skejpa; i upc phone. No chyba że się tam poprawi z wifi to jeszcze ipla i pewnie net.
Podłącze go teraz jak
Debugowanie włączone
Nośnik USB raz tak raz tak.
I zatrzymuje sie cała procedura w tym miejscu...
Ech, zawsze tak mam z takimi banałami.
Dobra, dam sobie chyba spokój