Aktywne Wpisy
IntruderXXL +291
Eksperyment wymyka się spod kontroli
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
ninetyeight +375
rok bez alkoholu stuknął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
dumny jestem z siebie. teraz niepicie powoli staje się normą dla mnie, większość ludzi z którymi mam kontakt wie o tym, nikt nie namawia, nie wciska piwa. To jest fajne ale trzeba było trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Zrobiłem rezerwację. Bilem się z myślami, aż w końcu dotarło do mnie, że niech się dzieje wola niebios i biorę.
Chciałem wpłacić 1% żeby już mieć z głowy. Tymczasem niczym grom z jasnego nieba developer mnie sprowadził na ziemię informując, że cena wzrosła o 50 tys. zł.
Nie wiem czy to znak z niebios czy może kolejny syndrom, że polaka zwyczajnego można dymać na prawo i lewo, ale j---ć was deweloperzy.
Warto bylo czekac na spadki? 📉🙃
@DestroyFacebook gratki
Ale bez urazy oczywiście. Po prostu trochę perspektywę chyba straciłeś. Nad pierwszą klitką to można głowić jak się jest jakimś przegrywem urzędnikiem. Ty po prostu kupuj, nawet nie odczujesz.