Aktywne Wpisy

galek +80
#ekonomia #pkb #gospodarka #pieniadze #gielda
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
Najbardziej śmieszne jest to, jak wszyscy zachwycają się wzrostem PKB w Polsce, uznając ten wskaźnik za wyznacznik bogactwa kraju, całkowicie ignorując fakt, że ten wskaźnik niewiele mówi. Zyski są bowiem w większości transferowane za granicę. W sytuacji, gdy nie mamy własnych firm i własnych marek, jesteśmy jedynie hubem produkcyjnym, w którym wytwarza się te produkty, podczas gdy
źródło: 1000009058
Pobierz
Neobychno +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Muszę zapisać się na podcięcie węzidełka języka. wszędzie gdzie nie dzwoniłem termin czekania miesiąc albo dużo więcej nawet po takich mniejszych miejscowościach (~30k), wybrałem jedną bardzo pozytywnie ocenianą na google i innych stronach klinike w Kielcach i okazuje się, że praktycznie mogą to zrobić już a najbliższy poniedziałek i mają 3 terminy wolne aż. Zapytatłem jeszcze o czwartek/piątek bo bardziej mi to odpowiadało i bez problemu mi dodatkowe 3 terminy na każdy z tych dni znaleźli.
I tak nie wiem czy ja panikuje czy coś ale mam wrażenie, że coś lewego się dzieje jak takie małomiasteczkowe były zapchane na miesiące minimum do przodu a tu jedna z lepszych z takiego większego miasta bez problemu znajduje miejsca na tydzień do przodu, o co tu może chodzić? Cena - 370zł a widełki tej operacji to 200-5400zł z tego co się orientuje więc nie jest źle cenowo.
Ma ktoś może pomysł o co może chodzić ? Link do strony : https://stomatologkielce.pl/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_LOwBhBFEiwAmSEQAVf0xqS4jXe6FVP2nZZGPAih52lNiWhqGp7bEzPUS64GP8jHkTQwxRoCyqIQAvD_BwE
#dentysta #zdrowie #lekarz #pomocy