Wpis z mikrobloga

Podejrzany brak kolejki u lekarza.

Muszę zapisać się na podcięcie węzidełka języka. wszędzie gdzie nie dzwoniłem termin czekania miesiąc albo dużo więcej nawet po takich mniejszych miejscowościach (~30k), wybrałem jedną bardzo pozytywnie ocenianą na google i innych stronach klinike w Kielcach i okazuje się, że praktycznie mogą to zrobić już a najbliższy poniedziałek i mają 3 terminy wolne aż. Zapytatłem jeszcze o czwartek/piątek bo bardziej mi to odpowiadało i bez problemu mi dodatkowe 3 terminy na każdy z tych dni znaleźli.

I tak nie wiem czy ja panikuje czy coś ale mam wrażenie, że coś lewego się dzieje jak takie małomiasteczkowe były zapchane na miesiące minimum do przodu a tu jedna z lepszych z takiego większego miasta bez problemu znajduje miejsca na tydzień do przodu, o co tu może chodzić? Cena - 370zł a widełki tej operacji to 200-5400zł z tego co się orientuje więc nie jest źle cenowo.

Ma ktoś może pomysł o co może chodzić ? Link do strony : https://stomatologkielce.pl/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_LOwBhBFEiwAmSEQAVf0xqS4jXe6FVP2nZZGPAih52lNiWhqGp7bEzPUS64GP8jHkTQwxRoCyqIQAvD_BwE

#dentysta #zdrowie #lekarz #pomocy
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach