Wpis z mikrobloga

#famemma Najbardziej w-----a mnie fakt, że wykop stał się popularny. Teraz wychodzi, że influ tu nie tylko siedzą i czytają, ale mnóstwo osób z tego świata ma tu konta, udziela się, pisze posty. Żygać mi się chce na myśl, że mogłem polajkować jakiś wpis msciwujewskiego, ulfika, zwyrola, czy tam innego jasia...
Wykop to elitarne miejsce ponadprzeciętnie inteligentnej młodzieży o prawicowych poglądach, jednocześnie 30 osób bez znaczenia, pracujących od rana do nocy w kołchozie, którzy wylewają swoje frustracje na influ których nienawidzą. TO jest mój wykop!
A te wszystkie gnidy od fejmu, baxtona i ulfika, zwyrola, jasio, montażysta szczura i inni - jesli to czytacie c--j wam w dupę! pluję na was szmaty!
Wilczynski - #famemma Najbardziej w-----a mnie fakt, że wykop stał się popularny. Ter...

źródło: muran 6mg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wilczynski: o jakich poglądach? Halko, jesteśmy w 2024 - kilka lat odkąd Wykop zamienił się w portal umożliwiający manipulowanie opinią publiczną przez farmy trolli, głównie o lewackiej agendzie. Wystarczy, że degeneraci się skrzykną i polajkuja jeden komentarz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@Maczuga_Herkulesa18: Celna uwaga. Ale potrzebny jest kontekst. Czym jednak innym jest komentarz mirka, taki prosto z serca. A czym innym jest manipulacja jakiegoś influ, który próbuje narzucić narrację. Nie chcę brać udziału w ich brudnych gierkach, tylko uczciwie trollować/hejtować to zakłamane towarzystwo.
  • Odpowiedz
@Wilczynski: konto mniej niż pół roku Hur dur to mój wykop elita zostawcie mnie. Typie wczoraj na głównej było, że wykop stracił połowę użytkowników, kiedyś wykop trząsł całym krajem, wprowadził 500+ a teraz tylko mogą niszczyć fame bo konferencja nie miała nawet 20% w wyborach a miała mieć większość cały wykop za nią stał
  • Odpowiedz