Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
180cm, bemben (kazdy ptaszek musi miec daszek hyhy) 25lvl, samochód, brak długów, miasto wojewodzkie, zero zakoli i dbam o fryzure, higiene, mam ladne perfumy
Ryj 5/10 wg photofeelera, ciężka nieleczona depresja, brak pasji, z zainteresowań tylko gry kąkuterowe i te bez prądu. Na tinderze max mialem po 10 zbieranych po 2-3 miesiące tylko zazwyczaj jedna czy dwie odpisywały po czym kontakt sie urywał plus brak znajomych eh
Ale nie pale i nie pije i brzydze sie tym wiec laska co naduzywa alko albo pali jest od razu skreślona
#przegryw #podrywajzwykopem
@MetalowyBieg: masz dokładnie 0,000000000% szans na znalezienie dziewczyny
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@TakiSobieLoginWykopowy @Kalmuk ehh tez tak myslalem, znaczy myśle dalej i jestem coraz bardziej przekonany, że tak jest i będzie
Hymm to już sam nie wiem
@MetalowyBieg: przecież stan psychiczny jest zmienny i to od ciebie zależy czy się chcesz zmienić. Jeśli ci się uda ogarnąć psychikę a potem ciało aby było widać, że potrafisz sam o siebie zadbać wówczas twoje szanse na znalezienie kogoś będą wynosiły około 98,5%
Próbowałem sie fizycznie zmieniac 20kg zrzucone na samej diecie a dalej waga stoi mimo że dołożyłem wysiłek fizyczny jednak im wiecej ćwicze tym wiekszy apetyt mam, jak nie ćwiczyłem to starałem sie nie przekraczać 2k kalorii dziennie zwykle to było 1800-1900 a teraz potrafi podejść pod 2500
A depresje ciezko bedzie ogarnąć bo wynika z samotności
A szczęke no cóż ryj mam dość kartoflany, myslalem ze to wynika z nadwagi ale naciagnalem do tyłu skóre i w sumie niewiele sie zmieniło i nawet jak dotykam to czuje zaraz pod skórą kości