Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +122
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
jonasz68 +57
Do ludzi, który mówią, że nie każdy musi mieszkać w Warszawie czy Wrocławiu. Czy wy wiecie jak wygląda rynek pracy w mieście powiatowym, albo nawet wojewódzkim typu Białystok czy Kielce dla typowego absolenta szkoły wyżej kierunku finanse, czegoś prawniczego albo inżynieryjnego?
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie
Dużo ludzi mówi, że "widoki". Ale te same widoki mogę sobie obejrzeć w Internecie w dodatku z całego świata xd
Serio, chyba nigdy nie miałem w życiu tak, że widząc coś pomyślałem, że MUSZĘ tam pojechać w wakacje. A tym bardziej jak jest to jakaś Japonia czy Australia po drugiej stronie świata, gdzie trzeba wydać na podróż kilkanaście tysięcy złotych (oszczędności gromadzone przez zwykłego człowieka przez rok-kilka?)
Za to robot sprzątający, który będzie odwalał za mnie robotę, której nienawidzę? Take my money!!! Najwyższa opcja full wypas!
Ja chyba po prostu boję się, że wydam kilka tysięcy złotych na podroż do, nie wiem, Rzymu i będę zawiedziony bo te wszystkie zabytki już znam i widziałem, a teraz wydałem gruby hajs tylko po to, żeby je zobaczyć na żywo xd
@Dalamar: Byłeś gdziekolwiek poza domem? Tak z ciekawości pytam.
Ale wciąż, wolałbym odkładać na nowy samochód, niż jeździć po wakacjach. XD
Tego nie odda żadne zdjęcie. Tak jak pisali poprzednicy, wiele rzeczy widzianych swoimi oczami wygląda zupełnie inaczej przez np. czucie przestrzeni, strachu itp