Wpis z mikrobloga

Jest poza moim pojmowaniem, że ludzie w moim wieku (k---a, 10 lat młodsi) tak po prostu wychodzą z domu, poznają się, spędzają czas we wszelakie sposoby, mają nawet przyjaźnie powstałe już w gimnazjum. Dziewczyny, koledzy, wyjazdy, wakacje, rozwój, praca, kariera, rodzina. Nawet jeśli bez szczególnego sukcesu. Ale po prostu. Oni po prostu żyją. Ja wegetuję. Jestem pełnoletnim dzieckiem. Tak zawsze było od kiedy pamiętam. Złożyło się na to wiele rzeczy. Wszystko już dawno opisałem. To jest niepojęte.

#przegryw #samotnosc #depresja
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DFWAFDS: Sam mógłbym ten post uczynić 5x dłuższym. Kiedyś tak robiłem, ale ile można się powtarzać. Całą prawdę o sobie opowiedziałem na przestrzeni lat. Nie chcę już strzępić ryja, chcę zapomnieć o wszystkim, ale czasem nachodzi smutek i powstaje taki wysryw.

@ZenujacaDoomerka Co nie najadę na czyjś profil na fb to widzę info o nowych znajomych. Znikąd się nie biorą.
  • Odpowiedz
Jest poza moim pojmowaniem, że ludzie w moim wieku (k---a, 10 lat młodsi) tak po prostu wychodzą z domu, poznają się, spędzają czas we wszelakie sposoby, mają nawet przyjaźnie powstałe już w gimnazjum. Dziewczyny, koledzy, wyjazdy, wakacje, rozwój, praca, kariera, rodzina. Nawet jeśli bez szczególnego sukcesu. Ale po prostu. Oni po prostu żyją. Ja wegetuję. Jestem pełnoletnim dzieckiem. Tak zawsze było od kiedy pamiętam. Złożyło się na to wiele rzeczy. Wszystko już
  • Odpowiedz