Wpis z mikrobloga

Siema, Wykopki.
Was też irytuje rozszczeniowość "bab", szczególnie matek. Najchetniej to by wszystko tylko dla siebie chciały i to jeszcze srau 🐶 jak w ciąży (chociaż nie powiem drażni mnie strasznie jak ja musze stać nieważne co, ale ona musi szybciej, tak samo jak te stare baby ughhh, ale wracając).Nie, najgorsze są te z wózeczkami, specjalnie miejsca trzeba , bo przeca przetransportowanie pociechy w wózku jest tak wielkim wysiłkiem, jakby co najmniej wory z węglem toczyły. Bronią ich zaciekłe jak i wszystkiego innego.Ciagle tylko dzieciaki i dzieciaki, a przepraszam "dzieciątka" , nazwij dzieciaka dzieciakiem to ogółem jesteś uj krzywy i możesz się walić na swój plebejski, bezdzietny pysk.
Doprowadza mnie to do szewskiej pasji, ten kult matki i w ogóle rodziny w tym kraju.
Najbardziej kult matki. Jak kobieta ma dziecko to automatycznie może z nim przyleźć gdzie bądź. Do szkoły dla doroslych , nawet z chorym dzieckiem? Na luzaku. Do pracy? Spoko. Wszystko git. Bo wiecznie się wszyscy nad nimi litują, jakoś nad facetami i resztą osób się tak nie litują.
Ile razy w pociągu łeb mi pękał, bo przeca nie istnieje coś takiego jak przedział dla matek z dziećmi...Ano tak, istnieje tylko nikt go nie używa.
A ja musze się wiecznie cudzymi dzieciakami użerać na każdym kroku.
Dobra, zeszło mi...
#przegryw #przemyslenia #kobiety #buldupy #wykop #psychologia #rownouprawnienie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NarkotykowyBaron: Nie opłaca się jeździć komunikacją miejską i pociągami. Własnym autem będziesz miał spokój i połowa problemów znikanie. Szkoła dla dorosłych? Do jakiej chodzisz? Zamień to na studia. W pracy? Ty rób swoje lub bądź w takiej gdzie dzieciaka nie można przyjąć.
  • Odpowiedz
@Czesterek Ale jesteś mądry, nie no brawo.
Ja mam się zawsze zmieniać a nie ktoś, ach to polackie robackie myślenie.
Kupie sobie samochód jak reszta idiotow I będę się z nim użerać bo baba własnego dziecka upilnować nie umie.
Mam nie chodzić do szkoły jakiej chce bo tak.
Po co mi te studia? Żeby się mądrzyć na wykopie jak ty? Plz, do tego to matury nawet nie trzeba, której zresztą nie
  • Odpowiedz
@NarkotykowyBaron: Każdy człowiek na poziomie ma własne auto żeby być niezlanym. Jak tak się nie miło odzywasz to nic dziwnego że tak ci się życie nie udaje. Rady bardzo dobre. Rozumiem że skończyłeś zawodówkę. I jeszcze jakieś kursy?
  • Odpowiedz
@Czesterek Nie mam auta , nie obchodzi mnie prawojazdy. Miałbym robić by być na poziomie? A może mnie to nie interesuje, zapytał mnie ktoś oto czy w ogóle chce?
I tu się pomyliłeś Drogi Chomiczku, średnią i policealną 4 kierunki.
Rady super jak chcesz całe życie uważać, że wszystkiemu jesteś winny Ty a nie nigdy ktoś inny co ci życie uprzykrza.
  • Odpowiedz