Wpis z mikrobloga

#przegryw #takaprawda #rozowepaski #s--s #zwiazki #warszawa #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski Może trzeba było być patusem od najmłodszych lat. Jakiś nadzór kuratora, odsiadka w poprawczaku czy nawet wyrok w kryminale na koncie. Teraz mając 25 lat na luzie bym robił 15 16 17 i 18 latki, bo takie lubią dynamicznych patusów, co wczorajszy incydent pod Warszawą potwierdza. Ale niestety od podstawówki byłem grzeczny, a jak za gadanie na lekcjach czasami pani mi chciała wpisać uwagę do dzienniczka to ją błagałem, żeby tego nie robiła, bo się bałem o-------u w domu od matki I kary na komputer.

Teraz już niemal wyzbyłem z siebie wrażliwości, ale to już musztarda po obiedzie, bo to nie jest naturalne, wykształcone na przestrzeni lat wraz z dorastaniem.

Eh sprzedałbym duszę diabłu, żeby tak łatwo urabiać sobie takie małolaty jak wyżej. Zdecydowanie bardziej mnie podniecają takie małolaty co są niepełnoletnie, a wyglądają na 18 19 lat niż moje rówieśniczki, które często już przypominają 30stki. Byle żeby miała 15 skończone i nie była szpetna i gruba, tylko to się liczy dla mnie.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felixu może trzeba było być kamieniem od najmłodszych lat. Brak świadomości, zero pragnień, zero cierpienia, kompletna nirwana. No ale niestety musiałem przyjść na ten świat jako człowiek
  • Odpowiedz
@Felixu: hmm, Warszawa przyjmie wszystko, trzeba się dobrze zakręcić, ale bez hajsu to ciężko nawet z grubą. Z mojego punktu widzenia, na dłuższą metę wszystko rozbijało się o to, że nie jestem dyrektorem w korpo, nie ma studiów, merca, apartamentów i hajsu. Niestety nie dla huopa to, to dla Oskiego, syna Janusza co płaci głodowe stawki.
  • Odpowiedz