Aktywne Wpisy

Fajlip1111 +36
Rura zaczyna pokazywać się z bardzo niefajnej strony. a widze ze na tym tagu bardziej jechany jest krystian niż egoistka który mysli tylko zeby dzień czy dwa dłużej opalić sobie dupsko. Bądźcie troche bardziej sprawiedliwi i doceńcie troche bardziej Krystianka bo to dobry chłopak jest. Przeźroczysty ale dobry
#hotelparadise
#hotelparadise

Fajlip1111 +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Robaczki kochane powiedzcie mi , jak to jest teraz z pracą z językami obcymi ? Znam niemiecki i angielski na C1 , jest dużo ofert to przyuczenia ale widełki finansowe nie są jakieś porażająco wysokie
Z dodatkowych umiejętności znam trochę rachunkowość , jestem też otwarta na pracę w obsłudze klienta z językami lub helpdesk w IT
jeśli ktoś pracuje w czymś podobnym wypwiedzcie się czy praca jest trudna i ile mniej więcej płacą z językami
I ile się uczyliscie ewentualnie nowych umiejetnosci
Popatrz sobie lepiej na programistów po bootcampach xD
a) nie szukają roboty w helpdesku pewnie
b) czekają w kolejce bo napłynęło 1200 CV.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Angielski to żaden wyróżnik, z niemieckim pewnie łatwiej coś znaleźć, ale języki obce to zły kierunek, bo coraz więcej zagraniczniaków dostępnych.
A koleś robi sobie za 10 k tylko dzięki językom
Może zastanów się nad swoim podejściem. Oczywiście, jeżeli źle się czujesz za granicą, to wróć…
@kimunyest95: Ja znam i nawet wróciłam z emigracji do polski ale fakt, że nie pracuje dla Polskiej firmy.