Aktywne Wpisy

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

W mojej gminie to by się pozabijali, ale że każdy na każdego ma haka to tak grzecznie. Ale ta kampania u mnie to taki konkurs piękności. Bo szczegółów jak i za co chcą spełnić (a z góry wiadomo, że puste) obietnice to już się nikt nie do wie. Wybór u mnie to pomiędzy złym a gorszym. Nie ma na kogo głosować.
U mnie jest tak, że jeden z kandydatów jednego komitetu to rodzina kandydata z innego komitetu. Ale właśnie też mają haki na siebie, więc w kampanii jeden nie wykaże niekompetencje drugiego.
Ogólnie samorządy to niezła patologia (co pokazuje ten podcast roku red. Andrysiaka).