Aktywne Wpisy
raul7788 +305
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Czy wiesz że?
Znienawidzony w Białymstoku ekolog nie posiada żadnych kwalifikacji ani wykształcenia, które pozwoliłyby mu podjąć zatrudnienie za choćby minimalną krajową?
Jedynym źródłem dochodu ekologa są drobne kradzieże, finansowe wykorzystywanie rodzica i żerowanie na zmarłych których wcześniej okradał.
Czy wiesz że?
Ekolog przejawia wszystkie symptomy osoby o zaburzonych preferencjach seksualnych skierowanych w stronę małoletnich?
Czy wiesz że?
Ekolog zażywa leki psychotropowe przez które nie potrafi kontrolować kiwania główką?
Czy wiesz że?
Ekolog dla spieniężenia minimum kanału na popularnej platformie YouTube poniżył się do wielokrotnego usługiwania krzysztofowi k. i mimo to został #!$%@? wielokrotnie ze stanowiska? Dlatego jako największy frajer spod bramki musiał okraść nieporadnego uzależnionego narkomana żeby ten cel osiągnąć?
Powiedzmy nie otłuszczonym śmieciożercom i hienom cmentarnym, fałszywym ekologom i pedofilom!